A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Jonnesway ipari szerszámok

Jonnesway professzionális ipari szerszámok

Globális jótállás és törésgarancia

A Jonnesway® több mint 30 éves múltra visszatekintő kéziszerszámokat, autóipari szerszámokat és levegős gépeket gyártó vállalat. Termékeik a legszigorúbb minőségbiztositási követelményeknek megfelelően készülnek, mindennapos szervizipari felhasználásra autószervizekbe, üzemekbe, egyéb műhelyekbe.

A Jonnesway többszáz szerszámipari szabadalmat is benyújtott az étvizedek alatt. Minden termékre törésgaranciát vállal a gyártó. Elismert és kedvelt szerszám márka az Amerikai Egyesült Államokban, Dél-Afrikában, Közel-Keleten, Oroszországban és Európában egyaránt. Világszinten mára több, mint 4.000 viszonteladó márkakereskedő van.

A világ több pontján van lerakata és disztribútori hálózata, profi logisztikával,

hatalmas raktárkészlettel törekedve a zökkenőmentes kiszolgálásra

 

 

 

A Jonnesway az autósport szponzorációban is jeleskedik.

Az USA legkedveltebb autóverseny sorozatának a NASCAR-nak támogatója

 

 

Termékinformáció és garancia

A Jonnesway kéziszerszámok vásárlói széles termékpalettából válogathatnak, amely a következőket foglalja magában:

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Jonnesway több szabadalmaztatott újítással is hozzájárul a felhasználók igényeinek kielégítéséhez. A fejleszések során hangsúlyt kap a munkavédelem és a környezetvédelem is. A gyártó ISO 9001 minőségi tanusítvánnyal, CE-, GS-tanusítványokkal rendelkezik. A termékek professzionális minőségben Cr-Va, Cr-Mo ötvözetből DIN és ANSI-szabványok szerint készülnek, de gyakran a szabvány által előírt feletti minőségben. A Jonnesway a standard méretek mellett a speciális méretű szerszámok iránti igényeket is ki tudja elégíteni metrikus és SAE-méretezés szerint is.

 

Néhány világcég akik Jonnesway® szerszámokat használnak nap mint nap

  • Németország: Harley-Davidson
  • Szlovákia: Volkswagen, US Steel, HACO, SACHS, Jagenberg
  • Lengyelország: Shell, Mercedes, Opel, Ford, Vw, Skoda, Renault, Kia, Hyundai
  • Thaiföld: Ford

 

A Jonnesway levegős szerszámokra és autódiagnosztikai készülékekre 1 év teljes körű garancia vonatkozik

Minden kéziszerszámra törésgaranciát vállal a Jonnesway, ami azt jelenti hogy rendeltetés szerű használat mellett bekövetkezett szerszámtörés esetén kicserélik azt egy újra.

A Jonnesway szerszámok nagyrészét raktárról 24 órán belül kiszállitjuk, rendelésre 2-3 napon belül teljesitjük a raktáron nem lévő termékekre érkező rendeléseket.


 

Megnézem a Jonnesway termékeket >>>

Jonnesway nemzetközi weboldala >>>


Összes Termék
   

 

Blog
Blog
Amit sosem tudtál a csavarhúzódról

Egy érdekesség. A csavarok egy részéhez kulcsot, még a másik részéhez csavarhúzót használunk. Ezt általánosságban az határozza meg, hogy a csavart kívülről kell megfogni a szerszámmal vagy pedig a csavar fején belül van kialakítva a befogadó rész, melyeket belső kulcsnyílású csavaroknak nevezünk. Előző esetben csavarkulcsról (pl. sima hatlapfejű csavar esetében), még utóbbiaknál csavarhúzóról (például csillagfejű csavarok esetében) beszélünk.

PowerPlus barkácsgép család 3 év garanciával

PowerPlus® barkácsgép család 3 év teljes körű garanciával, Kreator® igényes kivitelű és minőségi tartozék illetve szerszámkészlet család... A PowerPlus minőségét egyedülálló 5 lépcsős "PowerPlus Quality Control" elnevezésű minőségbiztosításának köszönheti, mely az alapanyag vizsgálattal kezdődik és a gyártósor végén az elkészült barkácsgép beindításával illetve tesztelésével zárul...

Tavaszi fűszellőztetés és talajlazítás

A talajlazító és fűszellőztető feladata, hogy fellazítsák a talajt, eltávolítsák a fűnyírás során keletkezett vagy elhalt fűszálakból képződött filcesedett réteget valamint, hogy lazítsák a gyökérállományt, ezzel biztosítva a talaj vízbefogadó képességét és levegőztetését.