A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

A pneumatikus prés gyorsan visszahozza az árát

A különböző fémfeldolgozó, autószerelő és más hasonló műhelyekben, kisebb-nagyobb üzemekben gyakori látvány a régebbi gyártású prések jelenléte.

Ezek a kiszolgált szerszámok többnyire hidraulikus elven működnek és a maguk idejében több tízezer tonna nyomást fejtettek ki, és igencsak eljárt már felettük az idő. Egy hasonló tevékenységekre szakosodott gyártó, vagy szerelő egység nem lehet meg egy ilyen típusú eszköz nélkül, ezért nekik jó választás lehet egy pneumatikus prés beszerzése.

A technika fejlődésével a sűrített levegővel működő gépek, szerszámok egyre szélesebb palettája jelent meg és rövid kísérleti szakasz után a mindennapos gyártási, szerelési es egyéb folyamatok magától értetődő eszközeivé váltak. A pneumatikus prés ennek a folyamatnak az egyik terméke, amely ma már tökéletes üzembiztonsággal, nagyon kedvező árfekvésben és garantált minőségben érhető el bárki számára. A pneumatikus prés előnyeit nem kell sokat ecsetelni, hiszen annyira nyilvánvalóak.

Egyetlen, akár kis teljesítményű kompresszorral is működtethetőek, és a hidraulikus présekkel ellentétben egy esetleges csőrepedés esetén nem kell olajat pótolni, a rendszert újra beüzemelni, elég kicserélni a sérült csövet. Egy pneumatikus prés komoly teljesítmény leadására képes, húsz, vagy akár ötven tonnának is megfelelő préselő erőt képes leadni, amivel gyakorlatilag bármilyen fémdarabot, alkatrész kedvünk szerint formálhatunk, alakíthatunk. A masszív állvány teljes üzembiztonságot garantál, ami szükséges is ekkora teljesítménynél. A robosztus felépítmény, a minőségi alapanyagok, a tökéletes kivitelezés mind garancia arra nézve, hogy az eszközt akár hosszú évtizedekig is gond nélkül, maximális hatásfokkal használhassuk.

Ha a pneumatikus prés vásárlásába fektetett összeget vizsgáljuk meg, azt kell mondanunk, talán nincs is olyan gép, szerszám, aminek az ár/érték aránya ennyire kedvező volna. Hiszen bármelyik változatot vásároljuk, a használat során már az első év után többszörösen megtérül a befektetett összeg.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Összes Termék
   

 

Blog
Blog
PowerPlus barkácsgép család 3 év garanciával

PowerPlus® barkácsgép család 3 év teljes körű garanciával, Kreator® igényes kivitelű és minőségi tartozék illetve szerszámkészlet család... A PowerPlus minőségét egyedülálló 5 lépcsős "PowerPlus Quality Control" elnevezésű minőségbiztosításának köszönheti, mely az alapanyag vizsgálattal kezdődik és a gyártósor végén az elkészült barkácsgép beindításával illetve tesztelésével zárul...

Tavaszi fűszellőztetés és talajlazítás

A talajlazító és fűszellőztető feladata, hogy fellazítsák a talajt, eltávolítsák a fűnyírás során keletkezett vagy elhalt fűszálakból képződött filcesedett réteget valamint, hogy lazítsák a gyökérállományt, ezzel biztosítva a talaj vízbefogadó képességét és levegőztetését.

Blickle ipari és műszaki kerekek

A Blickle® professzionális műszaki kerekeket gyártó németországi vállalat. 1953-ban alapitott családi vállalkozás, mely mára közel 30 ezer féle (!) kereket, görgőt, gyárt a háztartások, ipar, gyártás, összeszerelés, logisztika, árutovábbitás, egészségügy, élelmiszeripar és egyéb speciális területekre. A Blickle a kerekeit különféle kivitelben, tűgörgős és golyós csapágyazással, speciális futófelülettel, fix, forgó és forgófékes villa kialakitással vagy akár villa nélküli önálló kerekek is...