A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Házi vízművek

A házi vízművek kútból vagy esővíztárolóból történő házi vizellátásra való szivattyú és tartály. A tartály az egyenletes vízellátást biztosítja. A szivattyú egy normál kerti szivattyúval azonos. Szívóoldalra kell bekötni a kút vizét, általában 1"-os belső menetes csőcsatlakozással. A kimenő oldalon tolja fel a vizet a ház vízhálózatába, általában az is 1" belső menetes csatlakozású. A házi vízműveket szokták hidrofornak is hívni. Einhell, Al-Ko márkájú házi vízművek hatalmas választékban a SzerszamKell webáruházból országos házhoz szállítással.

Rendezés:
Összes Termék
Árszűrő
Árszűrő
Gyártó
   

 

Blog
Blog
Blickle ipari és műszaki kerekek

A Blickle® professzionális műszaki kerekeket gyártó németországi vállalat. 1953-ban alapitott családi vállalkozás, mely mára közel 30 ezer féle (!) kereket, görgőt, gyárt a háztartások, ipar, gyártás, összeszerelés, logisztika, árutovábbitás, egészségügy, élelmiszeripar és egyéb speciális területekre. A Blickle a kerekeit különféle kivitelben, tűgörgős és golyós csapágyazással, speciális futófelülettel, fix, forgó és forgófékes villa kialakitással vagy akár villa nélküli önálló kerekek is...

Az utóbbi évek legnagyobb világitástechnikai újitás kétség kivül a LED "polgári" felhasználása és a LED-es izzók, LED-es reflektorok és LED lámpák elterjedése. A LED (Light Emmiting Diode) azaz fénydióda. A világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás.

A különböző fémfeldolgozó, autószerelő és más hasonló műhelyekben, kisebb-nagyobb üzemekben gyakori látvány a régebbi gyártású prések jelenléte.