Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Mobil homokfúvó gépek - Homokfúvó kabinok

Homokfúvó géppel hatékonyan eltávolíthatunk elöregedett festéket, rozsdát, szennyeződést fémekről, fáról, kőzetekről és egyéb felületekről, akár üvegbe is rajzolhatunk mintát. Főként ott nagyon hasznos, ahol a kialakítás miatt nehezen hozzáférhető, nehezen csiszolható, például kovácsoltvas kerítések, régi autók váza, stb. Két féle homokfúvó típust különböztetünk meg, mobil és kabinos homokfúvót. Mobil homokfúvók olyan felhasználóknak ajánljuk akik nagy méretű vagy változatos tárgyakat szeretnének tisztitani akár helyszinen is, például korlátok, lámpa oszlopok, old timer autó vázak, stb. A kabinokat főként műhelyekbe ajánljuk kisebb méretű vagy sorozatgyártású tárgyakhoz. Felni tiszításhoz, üvegek mintázásához, hegesztés és festés előtti munkadarabok tisztitásához. Minden homokfúvónkhoz kapható tartozékként a szükségek kopó alkatrészek. Szervizháttérrel és magyarországi garanciával forgalmazzuk.

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
124.780 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
7.860 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
122.540 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
106.680 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
9.450 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
65.900 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
153.550 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
51.550 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
48.790 Ft

Homokfúvó gépek karosszériázók, autószerelők számára bombaáron!

Hatalmas segítséget jelentenek a homokfúvó gépek azok számára, akik például autókarosszériák felújításával, alkatrészek felújításával vagy idomok restaurálásával foglalkoznak, hiszen a homokfúvás tökéletesen alkalmas azon alkatrészek megújításának megkezdésére, melyek fölött eljárt az idő. A nagy teljesítményű gépek ugyanis pillanatok alatt leszednek minden rozsdát, egyéb szennyeződést egy karosszériáról, így azt egészen újszerű állapotba lehet hozni a későbbiekben. Erba homokfúvó gépeink és homokfúvó kabinjaink gyors és hatékony munkát tesznek lehetővé szakik számára autószerelő műhelyekben, garázsokban, egyéb munkaállomásokon, ahol minőségi alkatrészekre és gépekre van szükség, és szempont a hatékony homokfúvás is. Előszeretettel ajánljuk termékeinket számodra is, ha autószereléssel szeretnél foglalkozni, emellett cégeknek is kiváló teljesítményű, erőteljes gépeket biztosítunk a mindennapi munkához. Gépeinket hatékonyság, erő, megbízhatóság jellemzi, ezáltal kiválóan alkalmasak fém, fa és kő tisztítására bármilyen helyzetben és célra. Igen modern porelszívó motorral szerelt mobil homokszórókat biztosítunk számodra is elérhető áron, melyeket bárhol beüzemelhetsz és használhatsz homokfúvásra.

Termékeink kisipari és házkörüli felhasználásra egyaránt ajánlottak, hiszen tökéletesen megfelelnek elöregedett festékrétegek, rozsda és egyéb szennyeződések hatékony eltávolítására, melyek a legtöbb esetben idővel bármilyen fémalkatrészt és karosszériaelemet tönkretesznek. A homokfúvókat gyakran használják még fa antikolására, sírkövek díszítésére és rengeteg egyéb feladatkörre is, tehát vállalkozóként rendkívül jó lehetőségek rejlenek manapság egy ilyen gép megvásárlásában. Fejlett homokfúvó gépeink a homokfúvás során visszanyerik és szétválasztják a csiszolóanyagot a keletkező portól, ezáltal pedig minden használat során tiszta munkaterület és anyagmegtakarítás érhető el, ami minden műhelyben és garázsban szempont kell, hogy legyen manapság. Válaszd te is termékeinket és vidd a homokfúvást a következő szintre elérhető áron!