Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Elektromos csörlők műhelybe, üzembe, építkezésre 230V-os táppal

Nagy teljesítményű elektromos csörlők széles választékát találod függőleges emeléshez műhelybe, üzembe, építkezésre 230V-os táppal azonnal raktárról, ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
94.980 Ft
Rendelésre 1 héten belül
50.960 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
49.100 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
15.090 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
101.650 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
34.900 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
111.600 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
61.000 Ft

Hogyan kell felszerelni az elektromos csörlőt?

Nagy teherbírású elektromos csörlők 230V-os tápelállátással, főként műhelyekbe, üzemekbe, építkezésekre függőleges terhek mozgatására. 300 és 1000 kg tömegű terhek emeléséhez, általában maximálisan 11 méter magasságig. Természetesen ettől léteznek eltérő modellek is. Az elektromos csörlők teherbírása megduplázható a drótkötél visszahurkolásával, azonban ilyenkor az emelési magasság a felére csökken, ugyanis több drótkötél nem fér el a csörlődobon. Ezeket az elektromos csörlőket egy vezetékes távirányítóról tudunk irányítani, melyen van egy felfele gomb az emeléshez, lefele gomb a leengedéshez és egy vészmegállító gomb vészhelyzet esetére, a balesetek elkerülése miatt. Felrögzítésük egyszerű a hozzá tartozékként adott omega alakú bilincsekkel. Célszerű valamilyen "I" gerendára vagy zártszelvényre rögzíteni. Fontos azonban, hogy a gerenda amire rögzítjük legalább olyan stabil és masszív legyen mint a megmozgatni kívánt teher háromszorosa. Ne feledjük, hogy a csörlő elindításakor és megállításakor dinamikus terhelést kap a tartószerkezet, mely a olyankor egy rövid ideig a rajta lévő súly többszörösével terheli meg. Ha nem méretezzük túl a tartószerkezetet az baleset forrása lehet. Tartozékként kapható a SzerszamKell barkácsáruházban tartókonzol is az elektromos csörlőkhöz. Ezt olyankor ajánljuk ha nincs olyan gerenda melyre rögzítheztünk. Ezzel a falra merőlegesen van lehetőség felszerelni a csörlőt. Szintén a tartozékok között megtalálod a külön forgalmazott távszabályzókat és horgos karabinereket is.