A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok
Ön itt jár: > >

Rólunk

Céginformáció és elérhetőségek

SzerszamKell.hu barkácsáruház (Iparos és Barkács Center Kft.)
2030 Érd, Velencei út 33. Áruházunk megközelítéséhez katt ide!
Ügyfélszolgálat: +36 70 606 2000, +36 70 342 0300

 • Általános kérdések, rendeléssel kapcsolatos információk: info@szerszamkell.hu
 • Reklamáció, garanciális ügyintézéssel kapcsolatos segítségnyújtás: reklamacio@szerszamkell.hu
 • Számlázással és pénzügyi segítségnyújtással kapcsolatos eléhetőség: penzugy@szerszamkell.hu
 • Marketing: marketing@szerszamkell.hu
 •  
Cégjegyzékszám: 01-09-733025
Adószám: 13394666-2-43
Online kereskedelmi eng.sz.: K/32/2010
Cégalapítás éve: 1989

Kik vagyunk?

1989 óta óta vagyunk jelen a barkácspiacon. Az azóta eltelt közel 25 évben a kezdeti néhány száz termékből álló árukészlet mára közel 12.000 féle terméket számlál, melyet nagy részben raktárról szolgálunk ki és közel 30.000 féle termék rendelhető. Állandó ügyfélkörünk kb. 20.000 - 30.000 iparos és egyéb kivitelezéssel, szervizeléssel foglalkozó vállalkozás és több tízezer lakossági megrendelő.

Miben vagyunk jobbak?

 • Szakértő ügyfélszolgálatunknál vagy áruházunkban bármilyen kérdésére választ adunk, segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket.
 • Olyan termékeket forgalmazunk melyeket mi magunk is megvennénk. Kiválasztjuk a legjobb ár/érték arányú barkács cikkeket, a termékleírások és fotók a valóságnak megfelelnek esetenként le is teszteljük a termékeket.
 • Rugalmasan kezeljük a speciális vásárlói igényeket. Rendelés módosítás, termékcsere, termék visszaküldés nálunk nem probléma!
 • Minden termékünk magyarországi forgalmazású, új termék garanciával. A garanciális ügyintézésben segítünk, nem hagyjuk magára ügyfeleinket.
 • Gyors szállítás! Raktáron lévő termékek esetén 24 órán belül
 • Szállítási költségünk a legalacsonyabb. "Két liter benzin áráért bárhova az országban" illetve 30.000.- Ft felett ingyenes!

SzerszamKell minőségbiztosítás - csomagját garantáltan megkapja

Túl vagyunk 100.000 db elküldött csomagon. Az ezzel kapcsolatos reklamációk száma minimális, éves szinten néhány darab. Kialakítottuk saját minőségbiztosítási rendszerünket, mely garantálja, hogy távolról is nyugodt szívvel vásárolj tőlünk.

Minden csomag többszöri kontrollon megy át mielőtt elküldjük. Nem fordulhat elő, hogy nem azt kapja amit kér vagy valami hiányzik belőle. A csomagolás folyamatát kamerás rendszer rögzíti, minden egyes csomag tartalma utólag ellenőrizhető. Amennyiben ilyen jellegű reklamáció érkezik, haladéktalanul kivizsgáljuk és orvosoljuk. Hibás vagy szállítási sérült termékeket 72 órán belül cserélünk.

Referenciák
 
 • 25 éves tapasztalat
 • 12 ezer termék raktárról
 • Országosan is meghatározó vállalatok és közintézmények, iskolák, óvodák, kórházak, önkormányzatok vásárlóink között

 

M6-os autópálya építés                                        4-es metro építés   

   

    
 
 


Összes Termék
   

 

Blog
Blog
Neked vajon ütvefúróra vagy fúrókalapácsra van szükséged?

Számos esetben mikor csak ismerkedsz a barkácsgépekkel, nem egészen vagy tisztában, hogy pontosan melyiket milyen munkára fejlesztették, valószínűleg ez az ütvefúró és a fúrókalapács esetében sincs másképpen...

Milyen akkus csavarozót vegyek? Tippek!

Akkumulátorok a napi élet szerves részét képezik. Az otthonunkban. a munkahelyünkön, az autónkban, mindenhol találkozunk velük. Ma már elképzelhetetlen lenne nélkülük a világ. A laptopokat, telefonokat, szerszámokat az akkumulátorok működtetik, de ezek sajnos hosszabb-rövidebb idő után lemerülnek és töltésre van szükségük.

Veszélyes-e a lithium akkumulátor? Hallottunk sorra felrobbanó mobiltelefonról az elmúlt hónapokban, amit a mobiltelefon akkumulátora idézett elő. Nos, a lithium alapanyagból készült akkumulátorok nem csak a mobiltelefonok és autók, de a barkácsgépek, például akkus csavarozók területét is meghódították. Számos előnye mellett a hátránya, hogy akár tűzveszélyes is lehet. Vajon kell-e félnünk, hogy felrobban az akkus csavarbehajtó a kezünkben?