Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Pontaqua Randperfect lúgos vízvonaltisztító, 10l

48.590 Ft (38.260 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PAD 610
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díjIngyenes
Elérhetőség: Központi raktáron
Garancia
Garancia
Áruházunk
Áruházunk
Szállítási díjak
Szállítási díjak
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett

Leírás és Paraméterek

  • RANDPERFECT Vízvonaltisztító folyadék medencékhez
  • Különösen hatásos, felületkímélő, lúgos tisztítószer szerves szennyeződések, olajos, zsíros lerakódások ellen.
  • Alkalmazható fóliás és merevfalú műanyag medencékhez, csempével burkolt medencéhez. 

Alkalmazás: Vízvonal tisztításakor a vízszintet csökkentsük le. A vegyszert az oldatba mártott szivaccsal vagy ronggyal felvisszük a felületre, végül vízzel alaposan lemossuk. Ügyeljünk, hogy a termék ne kerüljön a medence vizébe!

Tárolás: hűvös, fagymentes helyen.   

Figyelmeztető mondatok: H226Tűzveszélyes folyadék és gőz. H302Lenyelve ártalmas. H312Bőrrel érintkezve ártalmas. H315Bőrirritáló hatású. H318Súlyos szemkárosodást okoz. H332Belélegezve ártalmas.   

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok P210Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. P264A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. P280Védőkesztyű/védőruha/szemvédő /arcvédő használata kötelező. P303+361+353:HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. P305+351+338:SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P403+P235Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. P501:A tartalom/edény elhelyezése hulladékként:az országos előírásoknak megfelelően. 

Tartalom : Butil-glikol 10-25 %, Izopropil-alkohol 10-25 %, Zsíralkohol-poliglikoléter 2,5-10 %

Kiszerelés 10 liter

Vélemények

Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Garancia
Garancia
Termék visszaküldés
Termék visszaküldés
Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat
Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
Csomag nyomkövetés
Csomag nyomkövetés
Szállítási és átvételi pontok
Szállítási és átvételi pontok