Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Pontaqua Nutragriz Univerzális takarítószer, 1l

2.510 Ft (1.976 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NGR 010
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj890 Ft
Elérhetőség: Központi raktáron
Garancia
Garancia
Áruházunk
Áruházunk
Szállítási díjak
Szállítási díjak
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett

Leírás és Paraméterek

  • NUTRAGRIZ Univerzális, folyékony takarítószer
  • Nagy töménységű
  • Semleges kémhatású
  • Mindenfajta felület tisztítására alkalmas
  • A lemosott felület száradás után fényes marad
  • Könnyen oldja a zsíros szennyeződéseket és lerakódásokat.
  • Pohár és üvegedény mosogatásához, konyhabútor, fürdőszobai berendezés, csempe lemosásához, lakkozott, festett felületek, linóleum, gumi és egyéb műanyagpadlók tisztítására alkalmas.
  • Érzékeny felületeken is használható.
  • Fenol- és formaldehid mentes, környezetbarát. 

Alkalmazás: hígítási arány: 1:10-1:100, általános tisztításnál egy evőkanállal 5-10 l vízbe. Makacs szennyeződéseknél töményen alkalmazzuk. A hatás fokozása érdekében használjunk meleg vizet! Nagynyomású tisztító-berendezésben is használható.

Tárolás: hűvös, fagymentes helyen.   

Figyelmeztető mondatok: H318Súlyos szemkárosodást okoz. H412Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. 

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok P101Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P273Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P280Védőkesztyű/védőruha/szemvédő /arcvédő használata kötelező. P305 + P351 + P338 – Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P310 - Azonnal forduljon Toxikológiai Központhoz vagy orvoshoz. P501 - A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.   

Tartalom: C10-C13 Alkilbenzolszulfonsav nátriumsó 2,5-10%, Amidok, C8-C18 (páros számú) és C18 telítetlen, N, N-bisz(hidroxietil) 1-2,5%, poli(oxi-1, 2-etándiil), α-szulfo-ω-hidroxi-, C11-C14-izoalkil éterek, C13 gazdag, nátrium sók1-2,5%, D-limonene 0,25-0,5%, Bronopol >0-≤0,025%, Izotiazolinon 3:1 (CIT/MIT) keverék 0,0015%

Kiszerelés 1 liter

Vélemények

Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Garancia
Garancia
Termék visszaküldés
Termék visszaküldés
Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat
Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
Csomag nyomkövetés
Csomag nyomkövetés
Szállítási és átvételi pontok
Szállítási és átvételi pontok