Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Pontaqua Multi Mix Tabs négyes hatású medence vegyszer, 5x120g

3.840 Ft (3.024 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MMT 006
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj890 Ft
Elérhetőség: Központi raktáron
Garancia
Garancia
Áruházunk
Áruházunk
Szállítási díjak
Szállítási díjak
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett

Leírás és Paraméterek

  • Multi Mix Tabs
  • Tabletták textilzsákban – négyféle hatás
  • Higiénikus adagolás
  • Egy mozdulat négyféle hatás
  • Baktériumok, algák és gombák ellen
  • Csillogó pelyhesítés

2 db gyorsan oldódó 20 grammos klórtabletta és 4 db hármas hatású 20 grammos tabletta egy textilzsákba csomagolva. A sokkoló klórtabletták azonnali fertőtlenítést biztosítanak, a lassan oldódó tabletták hosszú ideig fejtik ki hatásukat a baktériumok, algák és gombák ellen, és pelyhesítőszert is tartalmaznak.

Alkalmazás: 1 textilzsák 10 m3 medencevízhez hetente úszó vegyszeradagolóba vagy a szkimmer kosárba helyezve. Nem kell mérni, csak a zsákot hetente cserélni. Ideális pH érték 7,2-7,6. Ideális klórtartalom: 0,6 -1 mg/l.

Figyelmeztető mondatok: H272 Fokozhatja a tűz intenzitását; oxidáló hatású. H302 Lenyelve ártalmas. H319 Súlyos szemirritációt okoz. H335 Légúti irritációt okozhat. H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. EUH031 Savval érintkezve mérgező gázok képződnek. EUH206 Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok: P261 Kerülje a por belégzését. P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P301+P312 LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P305+P351+P338 Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P405 Elzárva tárolandó. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.

Tartalom: triklórizocianursav 64%, réz-szulfát 1,6%, nátrium-diklór-izocianurát 32%, 100 g termék biocid anyag tartalma 64 g triklórizocianursav 1,6 g réz-szulfát és 32 g nátrium-diklór-izocianurát.

Kiszerelés 5 x 120 g

Vélemények

Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Garancia
Garancia
Termék visszaküldés
Termék visszaküldés
Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat
Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
Csomag nyomkövetés
Csomag nyomkövetés
Szállítási és átvételi pontok
Szállítási és átvételi pontok