Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Pontaqua Aquachlor nagy kiszerelésű hipó vegyszeradagolóhoz, 4x5kg

17.990 Ft (14.165 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HYP 450
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj2.990 Ft
Elérhetőség: Központi raktáron
Garancia
Garancia
Áruházunk
Áruházunk
Szállítási díjak
Szállítási díjak
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett

Leírás és Paraméterek

  • Folyékony klórozószer
  • Automata vegyszeradagolóhoz
  • 150 g/l aktív-klór tartalommal, a klórszint beállításához
  • speciális minőségű
  • A pH-értéket intenzíven emeli

Tartós klórozáshoz hígítatlanul, közvetlenül a szállítóedényből adagolható. Az adagoló-szivattyú beállítása függ a medence terheltségétől, a klór bomlási sebességétől. Az adagolás optimalizálható automatikus klórszint és pH érték szabályzó beépítésével.

Alkalmazás: Első feltöltésnél adagoljunk minden 10 m3 vízmennyiséghez 30 ml vegyszert. A fertőtlenítő hatás fenntartása érdekében a szabad klór értéket folyamatos adagolással, állandó ellenőrzés mellett tartsuk 0,6-1 mg/l között. Ideális pH-érték 7,2-7,6. Kizárólag foglalkozásszerű felhasználók részére!

Tárolás: Napfénytől és sugárzó hőtől védett, hűvös helyen kell tárolni. Nem megfelelő tárolás esetén a klórtartalom rövid időn belül elbomlik.

Figyelmeztető mondatok: H314-Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. H400-Nagyon mérgező a vízi élővilágra. EUH 031-Savval érintkezve mérgező gázok képződnek.

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok: P260- A gőzök/permet belélegzése tilos. P273-Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P280-Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P303+P361+P353 - HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. P305+P351+P338-SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P310-Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

Tartalom: Nátrium-hipoklorit 15%, Nátrium-hidroxid 10%. 100 g termék biocid anyag tartalma 15 g

Kiszerelés 4 x 5 kg

Vélemények

Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Garancia
Garancia
Termék visszaküldés
Termék visszaküldés
Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat
Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
Csomag nyomkövetés
Csomag nyomkövetés
Szállítási és átvételi pontok
Szállítási és átvételi pontok