A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Pneumatikus SDS-Plus fúrókalapács működése

A pneumatikus fúrókalapácsokat kifejezetten beton, tégla és egyéb kőzet fúrásához, véséséhez fejlesztették ki.

A fúrókalapács a fúráshoz szükséges ütési energiát egy pneumatikus (légdugattyús) ütőművel hozza létre a forgástól függetlenül, szemben a normál ütvefúróktól ahol az ütőmozgást körmöstárcsás ütőmű állítja elő - egyszerűen mozgatva a tokmányt a fúrás fordulatának függvényében. A légdugattyú a szerszám végét "kalapálja" nem a tokmányt. A fúrószár hosszirányban mozoghat a tokmányban.

Mivel az ütőenergiát egy külön légdugattyú adja ezért a gépet nem kell fúrás közben erőteljesen nyomni, csak tartani. Az ütvefúró géphez képest sokkal nagyobb az ütési energiája.

A fúrókalapácsokat SDS Plus vagy SDS Max tokmánybefogással készítik.

Az SDS tokmányokba szerszám nélkül, egy mozdulattal kézzel kell rögzíteni és oldani a fúrószárat.


A pneumatikus fúrókalapácsok előnyei a hagyományos ütvefúrókkal szemben:

  • Kifejezetten beton, tégla és kőzet megmunkálásához kifejlesztett szerkezet és felépítés
  • Sokkal nagyobb ütőerő
  • Nem kell nyomni, csak tartani - menyezet fúrásnál nagyon hasznos
  • SDS tokmányban egyszerű szerszámcsere
Összes Termék
   

 

Blog
Blog
PowerPlus barkácsgép család 3 év garanciával

PowerPlus® barkácsgép család 3 év teljes körű garanciával, Kreator® igényes kivitelű és minőségi tartozék illetve szerszámkészlet család... A PowerPlus minőségét egyedülálló 5 lépcsős "PowerPlus Quality Control" elnevezésű minőségbiztosításának köszönheti, mely az alapanyag vizsgálattal kezdődik és a gyártósor végén az elkészült barkácsgép beindításával illetve tesztelésével zárul...

Tavaszi fűszellőztetés és talajlazítás

A talajlazító és fűszellőztető feladata, hogy fellazítsák a talajt, eltávolítsák a fűnyírás során keletkezett vagy elhalt fűszálakból képződött filcesedett réteget valamint, hogy lazítsák a gyökérállományt, ezzel biztosítva a talaj vízbefogadó képességét és levegőztetését.

Blickle ipari és műszaki kerekek

A Blickle® professzionális műszaki kerekeket gyártó németországi vállalat. 1953-ban alapitott családi vállalkozás, mely mára közel 30 ezer féle (!) kereket, görgőt, gyárt a háztartások, ipar, gyártás, összeszerelés, logisztika, árutovábbitás, egészségügy, élelmiszeripar és egyéb speciális területekre. A Blickle a kerekeit különféle kivitelben, tűgörgős és golyós csapágyazással, speciális futófelülettel, fix, forgó és forgófékes villa kialakitással vagy akár villa nélküli önálló kerekek is...