Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Minden ami szerviztechnika egy helyen, az interneten

Minden ami szerviztechnika egy helyen, az interneten

Talán elgondolkodott már azon Ön is, mennyi szerszámra és gépre van szükség egy autószerelő műhely alapvető feladatainak ellátásához. Ha rendelkezik gépkocsival, minden bizonnyal volt már szervizben, és ha nem is töltött túl sok időt ott azt azért megfigyelhette, hogy se szeri se száma különféle szerszámoknak, gépeknek és kiegészítő felszereléseknek, amit összefoglaló elnevezéssel szerviztechnika néven ismer a szakma.

Ebbe az elevezésbe változatos eszközök hosszú sora fér bele, melyek mind elengedhetetlenek egy magára valamit is adó autószerelő műhely mindennapi életében, de jó részüket megtaláljuk minden autótulajdonos garázsában, az otthon is elvégezhető karbantartási szerelési munkákat segítendő. A szerviztechnika területéhez hozzátartoznak a szerszámkocsik, szekrények és satupadok, a kézi vagy elektromos csörlők, a szerelőbakok és a különféle emelők (hidraulikus, krokodil stb.), a motorkiemelő zsiráfok, a sokféle szerepkörben használatos állványok és molnárkocsik, vagyis a szerviztechnika egy nagyon tág fogalom.

Akár saját garázsunk minél jobb felszereltségét szeretnénk biztosítani, akár egy professzionális műhelyt látnánk el minden szükségessel, nem könnyű megfelelő áron legalább is jó minőségű eszközöket beszerezni. A jó minőségért általában többet kell fizetni, legalább is ez a közhiedelem, a másik nehézség pedig a szerszámtechnika széles spektrumának lehetőleg egy helyről történő beszerzése. Ma már ez sem okozhat gondot, ha Ön valóban elszánta magát, akkor egy kis internetes keresgélés után ráakadhat az Önnek leginkább megfelelő tematikus oldalra, ahol biztonságosan és jó áron beszerezheti a minőségi szerviztechnika minden szükséges kellékét, akár egyenként, akár egyszerre a teljes spektrumot.

A netes rendeléssel több előnyt is élvezhet, a jelentősen alacsonyabb ár mellet a legjobb gyártók és márkák között válogathat, minden szükséges információt egy helyen megtalál a technikaiaktól a jótállásig bezárólag. Online tehát gyors, egyszerű biztonságos és olcsó, ráadásul roppant kényelmes is hisz a szerviztechnika minden darabja szó szerint házhoz jön.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír