A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Makita gépek

Garancia és szerviz

 

1+2 év teljes körű garancia a Makita minden elektromos és benzines termékére.

Országos el- és visszaszállítási garanciát biztosítunk.

Amennyiben gépe meghibásodik, elegendő bejelenteni a megadott telefonszámon.

A hibás gépet a futár felveszi az Ön otthonában, majd néhány napon belül megjavítva házhoz szállítja.

Garancia időn túl országos szervizhálózat és folyamatos alkatrész ellátás.

(a 3 éves extra garanciára regisztrációt követően jogosult)

 

 

 

A Makita a világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A majd’ 100 éves szakértelemével a Makita olyan minőségi gépeket és tartozékokat kínál, amelyektől hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat Makita terméket, akár a Föld legeldugottabb pontján is. Ahelyett, hogy a miértre adott válaszok közül szemezgetnénk, inkább javasoljuk, hogy vegyen egyet kézbe, használja és a kérdés nem kérdés többé!

De maradjunk a tényeknél! Egy Makita termék megvásárlásával Ön részese lehet egy majdnem 100 éves múlttal rendelkező tradíciónak, alkothat, értéket teremthet egy olyan eszközzel amit japán hozzáértéssel és odaadással hoztak létre Önnek.  Mindezeken felül cégünk egyedülálló szolgáltatáscsomagot nyújt a vásárlóinak.

 

Folyamatos innováció és környezetvédelem - ez Makita

Makita Mini 4-ütemű motorok

Magas teljesítmény és alacsony súly a standard, ha a Makita Mini 4-ütemű motorjairól van szó.

Köszönhetően az alacsony üzemanyagfogyasztásnak és zajszennyezésnek a Makita Mini 4-ütemű motorjai biztosítják az erőt anélkül, hogy számottevően károsítanánk a világot, amiben élünk.

Lítiumion akkumulátorok

1998-ban a Makita volt az első, aki piacra lépett a továbbfejlesztett Nikkel metál hydrid akkumulátorokkal, így már nem volt szükség a mérgező Kadmium használatára, mint korábban.

A Makita folyamatos fejleszésének köszönhetően néhány évvel ezelőtt bemutattuk a lítiumion akkukat. Ezek a termékek nemcsak rövidebb töltési időt, alacsonyabb súlyt és nagyobb teljesítményt nyújt, hanem használatukkal hozzájárulunk többek között az alacsonyabb CO2 kibocsátáshoz is.

Recycling - újrahasznosítás

A Makita sikeres újrahasznosítási programjának köszönhetően az elöregedett akkumulátorok sorsa biztos kézben van tartva. Leadás után minden arra alkalmas alkatrész újra feldolgozásra kerül, így biztosítva a környezetszennyezés kiküszöbölését

Gyártás

A gyártással kapcsolatosan kompromisszumot nem ismerve határozott lépéseket tettünk, hogy minél inkább csökkentsük a környezetre gyakorolt káros hatásokat, így például kiiktattuk a káros kemikáliák alkalmazását a világ minden gyáregységében. 2010-ben is teljes mértékben megfeleltünk a RoHS (Reduction of Hazardous Substance) és a WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) előírásoknak.
Összes Termék
   

 

Blog
Blog
Neked vajon ütvefúróra vagy fúrókalapácsra van szükséged?

Számos esetben mikor csak ismerkedsz a barkácsgépekkel, nem egészen vagy tisztában, hogy pontosan melyiket milyen munkára fejlesztették, valószínűleg ez az ütvefúró és a fúrókalapács esetében sincs másképpen...

Milyen akkus csavarozót vegyek? Tippek!

Akkumulátorok a napi élet szerves részét képezik. Az otthonunkban. a munkahelyünkön, az autónkban, mindenhol találkozunk velük. Ma már elképzelhetetlen lenne nélkülük a világ. A laptopokat, telefonokat, szerszámokat az akkumulátorok működtetik, de ezek sajnos hosszabb-rövidebb idő után lemerülnek és töltésre van szükségük.

Veszélyes-e a lithium akkumulátor? Hallottunk sorra felrobbanó mobiltelefonról az elmúlt hónapokban, amit a mobiltelefon akkumulátora idézett elő. Nos, a lithium alapanyagból készült akkumulátorok nem csak a mobiltelefonok és autók, de a barkácsgépek, például akkus csavarozók területét is meghódították. Számos előnye mellett a hátránya, hogy akár tűzveszélyes is lehet. Vajon kell-e félnünk, hogy felrobban az akkus csavarbehajtó a kezünkben?