Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Makita gépek

Garancia és szerviz

 

1+2 év teljes körű garancia a Makita minden elektromos és benzines termékére.

Országos el- és visszaszállítási garanciát biztosítunk.

Amennyiben gépe meghibásodik, elegendő bejelenteni a megadott telefonszámon.

A hibás gépet a futár felveszi az Ön otthonában, majd néhány napon belül megjavítva házhoz szállítja.

Garancia időn túl országos szervizhálózat és folyamatos alkatrész ellátás.

(a 3 éves extra garanciára regisztrációt követően jogosult)

 

 

 

A Makita a világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A majd’ 100 éves szakértelemével a Makita olyan minőségi gépeket és tartozékokat kínál, amelyektől hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat Makita terméket, akár a Föld legeldugottabb pontján is. Ahelyett, hogy a miértre adott válaszok közül szemezgetnénk, inkább javasoljuk, hogy vegyen egyet kézbe, használja és a kérdés nem kérdés többé!

De maradjunk a tényeknél! Egy Makita termék megvásárlásával Ön részese lehet egy majdnem 100 éves múlttal rendelkező tradíciónak, alkothat, értéket teremthet egy olyan eszközzel amit japán hozzáértéssel és odaadással hoztak létre Önnek.  Mindezeken felül cégünk egyedülálló szolgáltatáscsomagot nyújt a vásárlóinak.

 

Folyamatos innováció és környezetvédelem - ez Makita

Makita Mini 4-ütemű motorok

Magas teljesítmény és alacsony súly a standard, ha a Makita Mini 4-ütemű motorjairól van szó.

Köszönhetően az alacsony üzemanyagfogyasztásnak és zajszennyezésnek a Makita Mini 4-ütemű motorjai biztosítják az erőt anélkül, hogy számottevően károsítanánk a világot, amiben élünk.

Lítiumion akkumulátorok

1998-ban a Makita volt az első, aki piacra lépett a továbbfejlesztett Nikkel metál hydrid akkumulátorokkal, így már nem volt szükség a mérgező Kadmium használatára, mint korábban.

A Makita folyamatos fejleszésének köszönhetően néhány évvel ezelőtt bemutattuk a lítiumion akkukat. Ezek a termékek nemcsak rövidebb töltési időt, alacsonyabb súlyt és nagyobb teljesítményt nyújt, hanem használatukkal hozzájárulunk többek között az alacsonyabb CO2 kibocsátáshoz is.

Recycling - újrahasznosítás

A Makita sikeres újrahasznosítási programjának köszönhetően az elöregedett akkumulátorok sorsa biztos kézben van tartva. Leadás után minden arra alkalmas alkatrész újra feldolgozásra kerül, így biztosítva a környezetszennyezés kiküszöbölését

Gyártás

A gyártással kapcsolatosan kompromisszumot nem ismerve határozott lépéseket tettünk, hogy minél inkább csökkentsük a környezetre gyakorolt káros hatásokat, így például kiiktattuk a káros kemikáliák alkalmazását a világ minden gyáregységében. 2010-ben is teljes mértékben megfeleltünk a RoHS (Reduction of Hazardous Substance) és a WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) előírásoknak.