Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Közlemény

Szerszamkell
2020. 02. 25. 00:00:00
Közlemény

-

Az egyre fokozódó koronavírus járvány miatt több kínai gyártó bizonytalan időre leállította gyártását. Jelenleg minden termék beszerzése bizonytalan, csak az a biztos ami nálunk vagy beszállítóink raktárában van! Akár több hónapos hiányok és 20-30%-os áremelkedések várhatók. Azt javasoljuk vásárold meg most amire szükséged lehet a közeljövőben!

Hazánkban kapható barkácstermékek, szerszámok, nagy része (70-80%-a) Kínából származik. Ebből is főként az alacsonyabb árfekvésű DIY azaz barkácstermékek. A jelenleg kialakult egészségügyi helyzet miatt a kínai gyártás akadozik, több kínai gyár áll, nem csak Vuhan tartományban. A hagyományos kínai holdújév február elején véget ért, de a gyárak egy része nem indította el gyártósorait. Jelenleg is vannak még gyárak melyek nem üzemelnek. Jelenleg nagyon kevés Kínából érkező szállítmány van úton. A pánikhangulat miatt Európa szerte felvásárlási láz ütötte fel a fejét, mely kiürítette az európai raktárakat.

 

Tekintettel a gyártási időkre, majd a 30-40 napos szállítási időkre a legkorábbi időpont melyre helyreállhat az ellátás május - június hónap. Addig azok a készletek vannak melyek jelenleg elérhetőek. Ezek a készletek is vészesen apadnak. Jelenleg a SzerszamKell barkácsáruház több hazai importőr készletét felvásárolta, illetve több szállítmányt lekötöttünk.

Igyekszünk minden igényt kielégíteni. A hiány miatt 20-30%-os áremelkedés is várható az új beérkezésekkor, ahogy ez a szájmaszkoknál megfigyelhető volt. Ezeknek az ára egy hónap alatt a tízszeresére emelkedett. A szájmaszkok kivételével a most raktáron lévő és beérkező készletek változatlan áron elérhető, de csak a készlet erejéig.