Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Kombinált szerszámkészletek

Kombinált dugókulcs és szerszámkészletek, melyben több méretű dugókulcsok vegyesen a legelterjedtebb fajtából illetve egyéb kéziszerszámok találhatóak hobbi és profi minőségben széles választékban, azonnal raktárról a SzerszamKell online barkácsáruházban országos házhoz szállítással!

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
23.690 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
8.390 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
41.900 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
69.920 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
48.390 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
6.420 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
64.120 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
18.570 Ft

Vegyes méretű dugókulcs készletek és szerszámkészletek

A krova készletek legelterjedtebb tagja a 1/2"-os méretű. Ez azt jelenti, hogy a racsnis hajtókarok, illetve a dugókulcs fejek csatlakozójának átmérője 1/2" hosszúságú. Ebben a méretkategóriában 8mm és 36mm közötti hatlapfejhez találunk dugókulcsokat. Illetve számos bitet, kiegészítőt egyéb csavarfejekhez is gyártanak ezzel a csatlakozási mérettel, ugyanis közepes mérete miatt szinte minden helyen alkalmas az ügyes szerelésekhez. Ellenben sokszor van szükségünk ennél kisebb méretre is, mint az 1/4"-os széria amelyhez akár 5mm-es dugófejeket is csatlakoztathatunk vagy a kettő között található 3/8"-os széria melynek dugókulcsfej méret skálája leginkább a 1/2"-hoz hasonlít azonban kisebbek a fejek külső méretei, kisebb a racsnis hajtókat, vékonyabbak a toldók, hosszabbítók így előnyös kisebb, szűk helyeken de viszonylag nagyobb csavarfejekhez. Akik sokat vagy sokfélét szerelnek azok számára ezek a feladatok ismerősek és előfordulnak. Számukra a legelőnyösebb a vegyes szerszámkészlet.