A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Benzines láncfűrészek

Benzines láncfűrészek széles választékát találja a SzerszamKell online barkácsáruházban, olyan ismert márkák mint Einhell, Makita, Fieldmann, Al-ko, Defort. Minőségi Briggs&Stratton motoros fűnyirók érvényes akár 3 év Magyarországi garanciával! Mindent egy helyen megvásárolhat ami a benzines láncfűrészhez kell, mint lánckenő olaj, kétütemű motorolaj a keverékhez, lánc, fülvédő, védőszemüveg. Országos házhoz szállítás, hatalmas raktárkészlet, kedvező árak...

Rendezés:
29.739 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
26.500 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
38.900 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
149.899 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
179.899 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
109.899 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
104.899 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
219.901 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
229.900 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül

Néhány hasznos tudnivaló a benzines láncfűrészek használatáról és karbantartásáról

A benzines láncfűrészek kétütemű robbanó benzinmotorral vannak szerelve, ennek okán a motort kenő olaj adagolása az üzemanyaggal összekeverve történik. Ez motor tipusoknént és márkánként eltérő lehet. Például egyes Einhell benzines láncfűrészeknél 1:36 mig a Makita benzines láncfűrészek egyes modelljeinél 1:43 az olaj és benzin keverési aránya. A pontos keverési arány a láncfűrész használati útmutatójában van. Ezt mindig figyelmesen olvassa át és tartsa be! A keveréket ne keverje be előre, külön tárolja a 95-ös ólommentes benzint és a kétütemű motorolajat, majd használat előtt keverjen be annyi mennyiséget amit néhány héten belül el is használ. A keverék idővel megromlik, egy hónap után ki kell önteni a bekevert üzemanyagot, azt már a láncfűrészbe beönteni nem szabad mert károsodáshoz vezethet. A keveréket minden esetben ki kell járatni a benzin motoros láncfűrészekből, mielőtt hosszabb időre használaton kivül helyezné. A keverék károsodást okoz a motorban ha hosszan benne áll és nem fog elindulni a következő szezon kezdetével. A láncfűrészek láncfeszességét mindig ellenőrizze. Akkor optimális ha kb 5-7 mm-et el tudja húzni a láncvezetőtől. A túl feszes és túl laza lánc sem megfelelő! Benzines láncfűrészt mindig körültekintően a megfelelő védőfelszereléssel (fülvédő, arcvédő rostély, szemüveg, kesztyű) használja, rendkivül vesélyes szerszám!

Praktikus láncfűrész a modern háztartásban

Már megint szólt a szomszéd, hogy egy fa ága átlóg az ő kertjébe? Néhány kerti fa ágai túl hosszúak és akadályozzák a fa egészséges növekedését? Össze kéne vágni a tűzifát idénre? Ezekkel a dolgokkal te is szembesülsz minden évben, ha egy kertes házban élsz és bizony igen idegesítők lehetnek, ha nincs megfelelő eszközöd a megoldásukra. Egy minőségi láncfűrész mindhárom problémát megoldja és nem is kell órákat töltened azzal, hogy kéziszerszámok segítségével akarnád megoldani ezeket a feladatokat. Webáruházunk hatalmas választékkal rendelkezik a legjobb láncfűrészekből, amelyek között egyaránt találhatsz elektromos és benzinmotoros kivitelezést is. Sokan nem tudják, hogy melyiket válasszák. Az igazság az, hogy ha házon belül és házon kívül is dolgozni szeretnénk vele, akkor célszerű lehet egy jó elektromos fűrészt választani, amelynek minősége már egészen megközelíti egy valódi benzinmotoros fűrészét.

Viszont ahol az áramellátás nem megoldható, ott inkább csak a benzinmotorosok jönnek szóba, mivel külön áramfejlesztőt ezért senki sem visz ki szívesen a semmi közepére. Bármelyik eset is álljon fenn, webáruházunkban találsz megfelelő láncfűrész minden feladatra. Modern gépeink rendkívül hatásos láncfékkel, megugrás-gátlóval, kézvédelemmel rendelkeznek, tehát a munka biztonságos és hatékony. Egy jó láncfűrész a profik számára manapság elengedhetetlen. A fatörzsek, a tűzifa feldarabolása fáradságos és időt rabló munka, ha nem jó eszközzel végezzük ezeket a munkálatokat. Egy minőségi láncfűrésszel te is akár órákat is spórolhatsz ilyen esetekben. A kerti fák gondozásánál is jó hasznát lehet venni a hatékony gépnek, sőt a durvább famunkáknál nem is kérdés, hogy a láncfűrészért fogunk nyúlni. Einhell, Fieldmann és Bort fűrészeinket előszeretettel ajánljuk a számodra is. Sok közülük elérhető elektromos és benzinmotoros kivitelben is, tehát megtalálhatod könnyedén azt, ami a te igényeidet a legjobban kielégíti majd. Nem kell többé aggódnod a hosszú ágak és a szomszédok miatt. Pár perc alatt megnyesheted még a legmakacsabb ágakat is láncfűrészeinkkel. Ismerd meg termékeinket webáruházunkban!

Összes Termék
Árszűrő
Árszűrő
Gyártó
   

 

Blog
Blog
Neked vajon ütvefúróra vagy fúrókalapácsra van szükséged?

Számos esetben mikor csak ismerkedsz a barkácsgépekkel, nem egészen vagy tisztában, hogy pontosan melyiket milyen munkára fejlesztették, valószínűleg ez az ütvefúró és a fúrókalapács esetében sincs másképpen...

Milyen akkus csavarozót vegyek? Tippek!

Akkumulátorok a napi élet szerves részét képezik. Az otthonunkban. a munkahelyünkön, az autónkban, mindenhol találkozunk velük. Ma már elképzelhetetlen lenne nélkülük a világ. A laptopokat, telefonokat, szerszámokat az akkumulátorok működtetik, de ezek sajnos hosszabb-rövidebb idő után lemerülnek és töltésre van szükségük.

Veszélyes-e a lithium akkumulátor? Hallottunk sorra felrobbanó mobiltelefonról az elmúlt hónapokban, amit a mobiltelefon akkumulátora idézett elő. Nos, a lithium alapanyagból készült akkumulátorok nem csak a mobiltelefonok és autók, de a barkácsgépek, például akkus csavarozók területét is meghódították. Számos előnye mellett a hátránya, hogy akár tűzveszélyes is lehet. Vajon kell-e félnünk, hogy felrobban az akkus csavarbehajtó a kezünkben?