A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Benzinmotoros fűnyirók

Benzines fűnyirók széles választékát találja a SzerszamKell online barkácsáruházban, olyan ismert márkák mint Einhell, Makita, Fieldmann, Al-ko. Minőségi Briggs&Stratton motoros fűnyirók érvényes Magyarországi garanciával! Mindent egy helyen megvásárolhat ami a fűnyiróhoz kell. Országos házhoz szállítás, hatalmas raktárkészlet, kedvező árak...

Rendezés:
137.528 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
165.100 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
61.190 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
45.799 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
74.359 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
85.001 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
119.901 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
131.991 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
151.994 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
104.899 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
129.899 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
184.899 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül

Egy jó benzines fűnyíró...

Egy szép kert elengedhetetlen tartozéka egy jó erős és halk benzin motoros fűnyíró, mellyel öröm a fűnyírás és kertápolás. A benzines fűnyírók nagy előnye, hogy bárhol használhatjuk, például ahol nincs áram, vagy olyan nagy területű pázsit, ahova elektromos árammal és hosszabbítóval olyan távolságra értelmetlen lenne elvezetni. Az ilyen fűterületeket benzines fűnyíróval a legcélszerűbb ápolni. A benzin motorral hajtott fűnyírók nagy előnye, hogy erősek, függetlenek az elektromos áramtól, nedves időben is probléma nélkül használható (nem kell félni az áramütéstől). A mai benzines fűnyírókra már nem jellemző az, ami régi társaikra volt, mi szerint nehezen indulnak. A mai benzines fűnyirók nagy része négyütemű motorral van szerelve, ennek következtében könnyen berántható, a téli leálláskor a membrán nem tapad le, mint keverékkel hajtott társaiknál. Mindemellett a négyütemű benzines fűnyirók csendesebbek, egyenletesebben járnak, és természetesen környezetbarátak is. Einhell, Makita Fieldmann és Al-ko benzines fűnyirók hatalmas választékban a SzerszamKell barkácsáruház fűnyiró webáruházában. Több mint 765 benzines fűnyiró közül válogathat ingyenes országos házhoz szállitással.

Összes Termék
Árszűrő
Árszűrő
Gyártó
   

 

Blog
Blog
Amit sosem tudtál a csavarhúzódról

Egy érdekesség. A csavarok egy részéhez kulcsot, még a másik részéhez csavarhúzót használunk. Ezt általánosságban az határozza meg, hogy a csavart kívülről kell megfogni a szerszámmal vagy pedig a csavar fején belül van kialakítva a befogadó rész, melyeket belső kulcsnyílású csavaroknak nevezünk. Előző esetben csavarkulcsról (pl. sima hatlapfejű csavar esetében), még utóbbiaknál csavarhúzóról (például csillagfejű csavarok esetében) beszélünk.

PowerPlus barkácsgép család 3 év garanciával

PowerPlus® barkácsgép család 3 év teljes körű garanciával, Kreator® igényes kivitelű és minőségi tartozék illetve szerszámkészlet család... A PowerPlus minőségét egyedülálló 5 lépcsős "PowerPlus Quality Control" elnevezésű minőségbiztosításának köszönheti, mely az alapanyag vizsgálattal kezdődik és a gyártósor végén az elkészült barkácsgép beindításával illetve tesztelésével zárul...

Tavaszi fűszellőztetés és talajlazítás

A talajlazító és fűszellőztető feladata, hogy fellazítsák a talajt, eltávolítsák a fűnyírás során keletkezett vagy elhalt fűszálakból képződött filcesedett réteget valamint, hogy lazítsák a gyökérállományt, ezzel biztosítva a talaj vízbefogadó képességét és levegőztetését.