Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Heron nagy teljesítményű szivattyúk és áramfejlesztők

A HERON® csehországi központtal rendelkező áramfejlesztő és szivattyú gyártó vállalat. Az igényes cseh és európai piacon saját fejlesztésű, megbízható minőségű, felhasználóbarát termékeket gyárt.
A HERON® áramfejlesztőket és szivattyúkat 1 - 300 kW közötti teljesítményű, ipari belsőégésű motorok gyártásával foglalkozó modern üzemekben gyártják. A gyártás nem csak áramfejlesztőkre és szivattyúkra terjed ki, hanem hómarókra, traktorokra, csónakmotorokra és egyéb gépekre is.

A gyártás megfelel az ISO 9001 –es minőségi szabvány és az ISO 14001-es környezetvédelmi szabvány követelményeinek. A HERON® gépeket ezen kívül az Európai Unió (CE) illetve az USA előírásai szerinti vizsgálatoknak vetik alá. A HERON minőségbiztosított összes terméket gyártás közben többször ellenőrzik, az alapanyagoktól és a felhasznált alkatrészek minőségétől kezdődően egészen a terhelés vizsgálatokig és a működőképességet ellenőrző tesztekig.

A több ezer eladott készülék és az alacsony szervizstatisztika garantálja a hosszú távú megbízható működést.
A HERON áramfejlesztői és szivattyúi kiválóan használhatók építkezéseken, szakipari munkák során, közműépítések és javítások alkalmával, állattartó telepeken, szárítóüzemekben, hűtőházaknál, közintézményeknél, üdülőkben, szabadtéri rendezvényeken, számítógépek és egyéb elektronikus berendezések üzemeltetésekor, illetve kultúrnövények öntözésekor, halastavak szivattyúzásakor, belvizes és árvizes területek víztelenítésekor, kútfúráskor, stb.

Minden HERON® áramfejlesztőre és szivattyúra 1+1 év garanciát vállal a gyártó!
A felhasználóbarát garancia mellett természetesen garanciaidőn túli szervizelés és alkatrész ellátás is biztosított Magyarországon!