Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

AntiGERM Antibakteriális kilincsek

A kilincsek a lakás legszennyezettebb területei közé tartoznak. Mivel mindannyian, otthoniak is, idegenek is megfogjuk, a bakteriális fertőzések terjesztésében kiemelt szerepet játszanak. Az AntiGERM ezüst-ionos bevonattal ellátott kilincsek a felületükre kerülő baktériumok több, mint 99,99%-át elpusztítják, amint ezt független kutatások is alátámasztják.

Az ezüst-ionok az olyan súlyos, sőt esetenként halálos veszedelmet jelentő baktériumokat is néhány perc alatt megsemmisítik, mint a Coli, a húsevő MRSA, vagy a Legionella. Éppen ezért az AntiGERM ideális megoldás arra, hogy otthonát biztonságossá, egészségessé alakítsa, és hasonlóan ideális minden olyan helyen, ahol a higiénia életbevágóan fontos: kórházakban, klinikákon, rendelőkben, bölcsődékben, idősek otthonában, iskolákban, stb. A bevonat rendkívül tartós, és különösebb karbantartást sem igényel. Ráadásul most az antibakteriális kilincsek ára is sokkal megfizethetőbb, ma már egyáltalán nem számítanak luxuscikknek.

Évek óta sikerrel használják ezeket a termékeket kórházakban, műtőkben, rendelőkben, de kifejezetten ajánljuk bölcsődékbe, óvodákba, konyhákba, közös WC-kbe és persze otthonunkban is biztonságot nyújtanak a betolakodó bacilusok ellen.

Rendezés: