Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

FONTOS KÖZLEMÉNY

FONTOS KÖZLEMÉNY A koronavírus okozta helyzetben megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy rendelésed zavartalanul és biztonságosan jusson el hozzád...

-

A koronavírus okozta helyzetben megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy rendelésed zavartalanul és biztonságosan jusson el hozzád.  A csomagjaink előkészítéséért és szállításáért felelős partnereink továbbra is zavartalanul végzik a csomagok szállítását, betartva az Egészségügyi Minisztérium és a WHO által kiadott megelőző intézkedéseket. Üzletünkben fertőtlenítési protokollt vezettünk be, minden eszköz amit vásárlók érinthetnek (kilincsek, bevásárlókocsik, pultok, eszközök) naponta háromszor vannak fertőtlenítve. A munkatársak kesztyűben végzik az árumozgatási és csomagolási munkákat. Üzletünk bejáratánál ingyenesen használható kézfertőtlenítő adagolót helyeztünk ki, melynek használatára ezúton is kérünk! Üzletünk határozatlan ideig hétköznap 8-15 óra között tart nyitva. A webáruházban leadott rendelések kiszolgálása zavartalanul üzemel, azonban a megnövekedett internetes kereslet miatt elképzelhető, hogy a kiszállítás a korábban megszokottnál tovább tart. Amennyiben a megrendelt csomagok kiszállításában változás történne, e-mailben értesítünk!