Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Fej- és arcvédők minden munkakörre

Arc- és fejvédőink segítségével mindig biztonságban tudhatod szemed világát és általános egészségedet.

Pormaszkok és szájmaszkok, a munkavédelem alapvető elemei

A pormaszkok és szájmaszkok olyan alapvető védőfelszerelések, melyek nélkülözhetetlenek számos munkaterületen. Az ilyen típusú védőeszközök használata nem csupán a munkavállalók egészségét védik, hanem hozzájárulnak az egész munkahelyi környezet biztonságához és egészségéhez is.

Az elsődleges ok a pormaszkok és szájmaszkok viselése mellett az, hogy védelmet nyújtanak a különböző méretű részecskék, porok és szennyező anyagok ellen, melyek belélegezve komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek. Például, az építőiparban dolgozók számára ezek a maszkok kritikus fontosságúak a por és az építési anyagok okozta belélegzett részecskék elleni védelemben. Emellett, az egészségügyi dolgozóknál is elengedhetetlenek a fertőzések és kórokozók terjedésének megelőzésében.

Az olyan munkaterületeken, ahol vegyi anyagokkal dolgoznak, a szájmaszkok használata különösen fontos. Vegyi anyagokkal való érintkezés vagy belélegzés esetén súlyos egészségügyi problémák jelentkezhetnek. Az ilyen típusú munkák során a megfelelő szintű védőfelszerelés, ideértve a megfelelő típusú szájmaszkokat is, elengedhetetlen a munkavégzés során.

Fejvédők és védősisakok

Építkezések kötelező eleme, a magasból leeső tárgyak ellen óvják a fejedet. Már egészen apró tárgyak is súlyos, akár halálos sérülést okozhatnak, ha nagyon magasról, vagy rossz szögben esnek le, így a megfelelő fejvédelem az, amin tilos spórolni!

Erdészeti munkáknál, fűkaszálásnál szintén óvnod kell arcod, fejed a leeső ágaktól, valamint a felpattanó szilánkoktól.

Találsz még a kínálatban arcvédő pajzsokat is, melyek a rád cseppenő folyadékoktól is megvédenek.

Kényelmesen saját fejedre igazíthatod termékeinket, amelyeket aztán szinte észrevétlenül óvják arcod, fejed épségét.

Védőszemüvegek és munkavédelmi szemüvegek, a látásvédelemért

Kiemelkedő fontossággal bírnak a munkavégzés során. Ezek a speciális szemüvegek a látás védelmét szolgálják, hanem megóvják a szemet a különféle részecskék, fém- vagy vegyi anyagok okozta sérülésektől is.

Az építőiparban, ahol a por, forgács, vagy kisebb részecskék repülnek, a védőszemüvegek viselése alapvető fontosságú. Ezek a szemüvegek megakadályozzák, hogy a szemeket érő apró részecskék sérülést okozzanak, így biztosítva a munkavállalók látásának biztonságát.

Az ipari területeken, de a barkácsolásban is a munkavédelmi szemüvegek használata is elengedhetetlen.

Dolgozz akár vegyi anyagokkal, akár sarokcsiszolóval, egy minőségi szemüveg megmentheti a szemedet!

Termékeink ráadásul akár utcára is bátran felvehetők, hisz védelmi feladatukat úgy látják el, hogy közben esztétikusak is!

Hegesztőpajzsok, hegesztőszemüvegek és tartozékok

Látásod megóvása a hegesztés során még hangsúlyosabb, hiszen még a rövid ideig tartó hegesztőfénybe nézés is komoly sérüléseket okozhat. Az UV fény megsérti a szaruhártyát, ami szúró fájdalmat okozhat pár napig is akár, ám ettől hosszabb ideig tartó kitettség akár maradandó károsodást is eredményezhet.

Hegesztőpajzsaink védenek az intenzív fénytől, ugyanakkor nem gátolnak a munka megfelelő elvégzésében, szabadon tudsz mozogni és hegeszteni viselésük során.

Hallásvédők és füldugók

A fül és a hallás sérülései nem gyógyulnak, a zaj okozta halláskárosodás sokszor egy életre veled marad. Épp ezért használj hallásvédőt folyamatosan ha bármilyen hangos gép mellett kell dolgoznod.

A hallásvédők és füldugók elengedhetetlen eszközök a zajszint csökkentésében és a hallás védelmében különböző munkakörnyezetekben. Ezek a védőeszközök nemcsak a zaj okozta halláskárosodásokat képesek csökkenteni, hanem megóvják a füleket a hosszú távú károsodásoktól is.

Legyen szó építkezésről, ipari tevékenységről vagy bármilyen munkakörnyezetről, termékeink megfelelő védelmet kínálnak számodra.

Sürgősségi szemmosók és vészzuhanyok

Ezek a berendezések létfontosságúak azokon a munkaterületeken, ahol a szemek bármilyen vegyi anyaggal, porral vagy szennyeződéssel érintkezhetnek. Gyors és hatékony módon biztosítják a szemek azonnali kiöblítését, minimalizálva ezzel a sérülések kockázatát és csökkentve a lehetséges károsodásokat.

A sürgősségi szemmosók általában speciális megoldásokat tartalmaznak, melyek gyorsan és hatékonyan öblítik ki a szemet, eltávolítva a szennyeződéseket és irritáló anyagokat. Ezek a berendezések gyakran felszerelhetők a munkaterületen könnyen elérhető helyekre, így biztosítva a gyors reakciót, ha szükség van rá.

A vészzuhanyok szintén létfontosságúak, különösen olyan munkaterületeken, ahol vegyi anyagok folyhatnak rád, segítségükkel azonnal le tudod öblíteni azt.

Laborok, vegyipari munkahelyek, szervizek számára létfontosságú berendezések, melyeket szintén megvásárolhatod webshopunk kínálatában.

Fej- és arcvédők minden munkakörre - nézd meg kínálatunkat!