Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Extol minőségi barkácsgépek

Az Extol® minőségi barkácsgépeket és kéziszerszámokat kínál több minőségi kategóriában ahol mindenki saját felhasználása alapján ki tudja választani a megfelelőt. Az Extol gépek és szerszámok széles palettájában minden munkára, munkafázisra talál megfelelő eszközt. A minőségi besorolások figyelembe vételével kiváló ár/érték arányú szerszámok és barkácsgépek.

Az Extol Premium® és Extol Craft® kéziszerszámokat szigorú technológiai normák szerint fejlesztik Csehországban. Várható hosszú élettartama miatt ezt a minőséget kiterjesztett garanciával is szavatoljuk vásárlóink felé. A 3 és 5 éves kiterjesztett garancia csak at Extol Craft® és Extol Premium® kéziszerszámokra vonatkozik!

Extol szerszámgépekre  és tartozékaira a hatályos térvény által előírt 1 év garanciát biztosítunk. A kiterjesztett garancia csak rendeltetésszerű használat esetén érvényes.

Az Extol barkácsgépek és szerszámok megalkotásakor a technikai kivitelezésen túl fontos szerepet kap a design és ergonomikus formaterv is. Kiváló kézreállóság, optimális súlyelosztás és jól elhelyezett kezelőkapcsolók segítik a könnyű munkavégzést, hogy a barkácsolás tényleg élmény legyen. Fontos megemlíteni, hogy minden Extol gép szabvány befogással készül, tehát nem csak egyetlen helyen (vagy sehol) beszerezhető tartozékokat tud használni, hanem bármely márka bármely barkácsboltban kapható szabvány tartozéka passzol minden Extol géphez.

Magyarországi Extol gyártói weboldalra ide kattintva jutsz el!