A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Extol minőségi barkácsgépek

Az Extol® minőségi barkácsgépeket és kéziszerszámokat kínál több minőségi kategóriában ahol mindenki saját felhasználása alapján ki tudja választani a megfelelőt. Az Extol gépek és szerszámok széles palettájában minden munkára, munkafázisra talál megfelelő eszközt. A minőségi besorolások figyelembe vételével kiváló ár/érték arányú szerszámok és barkácsgépek.

Az Extol Premium® és Extol Craft® kéziszerszámokat szigorú technológiai normák szerint fejlesztik Csehországban. Várható hosszú élettartama miatt ezt a minőséget kiterjesztett garanciával is szavatoljuk vásárlóink felé. A 3 és 5 éves kiterjesztett garancia csak at Extol Craft® és Extol Premium® kéziszerszámokra vonatkozik!

Extol szerszámgépekre  és tartozékaira a hatályos térvény által előírt 1 év garanciát biztosítunk. A kiterjesztett garancia csak rendeltetésszerű használat esetén érvényes.

Az Extol barkácsgépek és szerszámok megalkotásakor a technikai kivitelezésen túl fontos szerepet kap a design és ergonomikus formaterv is. Kiváló kézreállóság, optimális súlyelosztás és jól elhelyezett kezelőkapcsolók segítik a könnyű munkavégzést, hogy a barkácsolás tényleg élmény legyen. Fontos megemlíteni, hogy minden Extol gép szabvány befogással készül, tehát nem csak egyetlen helyen (vagy sehol) beszerezhető tartozékokat tud használni, hanem bármely márka bármely barkácsboltban kapható szabvány tartozéka passzol minden Extol géphez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összes Termék
   

 

Blog
Blog
Neked vajon ütvefúróra vagy fúrókalapácsra van szükséged?

Számos esetben mikor csak ismerkedsz a barkácsgépekkel, nem egészen vagy tisztában, hogy pontosan melyiket milyen munkára fejlesztették, valószínűleg ez az ütvefúró és a fúrókalapács esetében sincs másképpen...

Milyen akkus csavarozót vegyek? Tippek!

Akkumulátorok a napi élet szerves részét képezik. Az otthonunkban. a munkahelyünkön, az autónkban, mindenhol találkozunk velük. Ma már elképzelhetetlen lenne nélkülük a világ. A laptopokat, telefonokat, szerszámokat az akkumulátorok működtetik, de ezek sajnos hosszabb-rövidebb idő után lemerülnek és töltésre van szükségük.

Veszélyes-e a lithium akkumulátor? Hallottunk sorra felrobbanó mobiltelefonról az elmúlt hónapokban, amit a mobiltelefon akkumulátora idézett elő. Nos, a lithium alapanyagból készült akkumulátorok nem csak a mobiltelefonok és autók, de a barkácsgépek, például akkus csavarozók területét is meghódították. Számos előnye mellett a hátránya, hogy akár tűzveszélyes is lehet. Vajon kell-e félnünk, hogy felrobban az akkus csavarbehajtó a kezünkben?