A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Extol minőségi barkácsgépek

Az Extol® minőségi barkácsgépeket és kéziszerszámokat kínál több minőségi kategóriában ahol mindenki saját felhasználása alapján ki tudja választani a megfelelőt. Az Extol gépek és szerszámok széles palettájában minden munkára, munkafázisra talál megfelelő eszközt. A minőségi besorolások figyelembe vételével kiváló ár/érték arányú szerszámok és barkácsgépek.

Az Extol Premium® és Extol Craft® kéziszerszámokat szigorú technológiai normák szerint fejlesztik Csehországban. Várható hosszú élettartama miatt ezt a minőséget kiterjesztett garanciával is szavatoljuk vásárlóink felé. A 3 és 5 éves kiterjesztett garancia csak at Extol Craft® és Extol Premium® kéziszerszámokra vonatkozik!

Extol szerszámgépekre  és tartozékaira a hatályos térvény által előírt 1 év garanciát biztosítunk. A kiterjesztett garancia csak rendeltetésszerű használat esetén érvényes.

Az Extol barkácsgépek és szerszámok megalkotásakor a technikai kivitelezésen túl fontos szerepet kap a design és ergonomikus formaterv is. Kiváló kézreállóság, optimális súlyelosztás és jól elhelyezett kezelőkapcsolók segítik a könnyű munkavégzést, hogy a barkácsolás tényleg élmény legyen. Fontos megemlíteni, hogy minden Extol gép szabvány befogással készül, tehát nem csak egyetlen helyen (vagy sehol) beszerezhető tartozékokat tud használni, hanem bármely márka bármely barkácsboltban kapható szabvány tartozéka passzol minden Extol géphez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összes Termék
   

 

Blog
Blog
PowerPlus barkácsgép család 3 év garanciával

PowerPlus® barkácsgép család 3 év teljes körű garanciával, Kreator® igényes kivitelű és minőségi tartozék illetve szerszámkészlet család... A PowerPlus minőségét egyedülálló 5 lépcsős "PowerPlus Quality Control" elnevezésű minőségbiztosításának köszönheti, mely az alapanyag vizsgálattal kezdődik és a gyártósor végén az elkészült barkácsgép beindításával illetve tesztelésével zárul...

Tavaszi fűszellőztetés és talajlazítás

A talajlazító és fűszellőztető feladata, hogy fellazítsák a talajt, eltávolítsák a fűnyírás során keletkezett vagy elhalt fűszálakból képződött filcesedett réteget valamint, hogy lazítsák a gyökérállományt, ezzel biztosítva a talaj vízbefogadó képességét és levegőztetését.

Blickle ipari és műszaki kerekek

A Blickle® professzionális műszaki kerekeket gyártó németországi vállalat. 1953-ban alapitott családi vállalkozás, mely mára közel 30 ezer féle (!) kereket, görgőt, gyárt a háztartások, ipar, gyártás, összeszerelés, logisztika, árutovábbitás, egészségügy, élelmiszeripar és egyéb speciális területekre. A Blickle a kerekeit különféle kivitelben, tűgörgős és golyós csapágyazással, speciális futófelülettel, fix, forgó és forgófékes villa kialakitással vagy akár villa nélküli önálló kerekek is...