Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Egyengető - Vastagoló Gyalugépek

Előfordulhat, hogy mindössze néhány milliméterrel kell az anyagot vékonyabbra vágni. Ilyenkor a fűrész ereje már sok (és csak pontatlanul tudnánk vele dolgozni), a csiszolópapír pedig kevés lehet: gyalugépre lesz szükség, ráadásul ahhoz, hogy a minőség jó legyen, egy jó minőségű, precíz gyalugépet érdemes beszerezned. A SzerszamKell kínálatában többféle gyalugépet találsz, és segítünk kiválasztani is!

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
108.900 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
200.000 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
416.990 Ft 261.990 Ft

Így válaszd ki a gyalugépet

Nem könnyű kiválasztani a gyalugépet, hiszen több műszaki jellemzőt érdemes (akár egyszerre) is megvizsgálnod ahhoz, hogy a legjobb döntést hozd. Fontos a motor teljesítménye: az határozza meg, hogy mennyire lesz erős, és hatékony a gyalu. Akkor fontos nagy(obb) teljesítményű gyalugépet venned, ha tudod, hogy gyakran fogsz kemény fával dolgozni. A gyalukések száma és azok minősége is lehet választási szempont: minél több és minél élesebb kése van egy gyalunk az annál hatékonyabban, gyorsabban, és könnyebben fogja végezni a munkáját. 


Döntést befolyásoló tényező lehet hogy a gyalut át tudod-e helyezni egyik helyről a másikra, vagy olyan nehéz, hogy ezt nem lehet. Az is kérdés, hogy kizárólag gyalulni fog a gép, vagy egyengetni is. A forgácselszívás egy szuper kényelmi eszköz: gyalulás közben keletkezett forgácsot a gép elszívja, így az nem zavarja a munkánkat, emiatt nem kell megállni, tisztítani. 


A forgács- és hornyolási mélység sőt a gyalulási szélesség is dönthet arról melyik gyalugépet választod. Minél szélesebb a gyalu, annál nagyobb felületeket lehet egyszerre megmunkálni, annál gyorsabb a munka, és annál kényelmesebb is egyben. 


A gyalugépeknél az egyik legfontosabb a biztonság. A nálunk kapható gépek biztonságosak, egyszerre vigyáznak a használóra és a gépre is, de ettől függetlenül elengedhetetlen, hogy gyalulás közben minden esetben védőfelszerelést használj. 

Segítünk neked meghozni a legjobb döntést, szívesen adunk szakmai segítséget ahhoz, hogy kiválaszd a neked legjobban megfelelő gyalut.