Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Einhell akció, Einhell árak

Nézz körül a hatalmas Einhell kínálatunkban. Vásárolj minőségi gépet a legjobb Akciós árakon, legyen szó sarokcsiszolóról vagy éppen egy fúrógépről.

Einhell Akciós Árakon!

Az Einhell Magyarország kiemelt partnereként kedvező árakon tudjuk ajánlani az Einhell gépeinket. Az Einhell gépeink nagy része raktáron van, amit akár 24 órán belül meg is kaphatsz, vagy az érdi boltunkban személyesen is megvásárolhatod.

Garancia és szerviz

2+1 év teljes körű garancia az Einhell minden elektromos és benzines termékére.Ide kattintva kiterjesztheti +1 évvel Einhell gépe garanciáját.

A részletes garanciális feltételek a garanciajegyen!

Országos el- és visszaszállítási garanciát biztosítunk. Amennyiben meghibásodik a géped, elegendő bejelenteni ide kattintva az űrlap kitöltésével vagy a megadott telefonszámon. A hibás gépet a futár felveszi tőled, majd néhány napon belül megjavítva házhoz szállítja.

Cégünk az Einhell Hungária kiemelt partnere. Ez Önnek gyors szállítást, jobb és gördülékenyebb szolgáltatást és tájékoztatást jelent akár garanciális meghibásodáskor is, ha a SzerszamKellnél vásárolja meg Einhell készülékét!

Csak Magyarországon forgalomba hozott új, az érvényes jogszabályok alapján magyarországi teljes körű garanciával rendelkező készülékeket forgalmazunk! Legyél óvatos a garanciát illetően! A külföldről (Szlovákiából, Csehországból) származó gépeket az Einhell Hungária nem szervizeli!

Termékkínálat

Cégünk szinte a teljes Einhell termékkínálatot saját raktárából szolgálja ki. A gépeket üzletünkben is megtekintheti vagy megvásárolhatja.

Meghibásodott Einhell gépe és még garanciális?

Ide kattinva a mellékelt űrlap kitöltésével ingyenes futárt rendelhetsz, aki beszállítja a gépét a szervizbe majd vissza otthonába. Ez a szolgáltatás csak garanciával rendelkező gépekre vonatkozik!

Alkatrész rendelések

Érdeklődés, tájékozódás emailben a szerviz@einhell.hu címen történik. Az ügymenet zavartalan, illetve gördülékeny folyamatához a készülékek gyártási számok előkészítésével járulhatnak hozzá (ART.NR 7db számjegy és I.NR 5db számjegy).

Természetesen kollégáim telefon is elérhetőek a 06-30/685-21-62-es mobil és 06-23/920-740-es vezetékes számon.

Az alkatrészek megrendelése weboldalunkon keresztül történik, melyhez csatolom a hivatkozást.

https://www.einhell.hu/hu-hu/szolgaltatasok/alkatreszrendeles.html

A termékekről egyéb információt, használati útmutatót, gyári robbantott ábrát a már fent említett www.isc-gmbh.info oldalon vagy a www.einhell.hu weboldalon találnak.

Szervizes gép beküldése, előkészítés

Zárt csomagban veszi csak fel a futár, /Kumi Sprint/, bele kell tenni az EREDETI jótállási jegyet, számlát/blokkot, hibaleírásról szóló jegyzőkönyvet.

A gépet megtisztított állapotban vesszük át javításra, ennek hiányában bruttó 2000 Ft-ot számítunk fel.

Okmányok nélkül garanciális munkalapot NEM tud készíteni a szerviz, csak árajánlatos javításról szólót!

Ezáltal felgyorsul a javítási idő és egyértelműbbé válik a hibaelhárítás.

Amennyiben egy garanciális időben lévő, de nem gyári eredetű meghibásodással érkezik hozzánk egy termék, minden esetben árajánlatot adunk e-mailen és/vagy telefonon.

Futár rendelés

A meghibásodott termékek lejelentését kizárólag a honlapunkon keresztül tudjuk elfogadni, melyhez csatolom az elérési hivatkozást.

https://www.einhell.hu/hu-hu/szolgaltatasok/szerviz-futar-szolgaltatas/szerviz-futar-rendeles-viszontelado.html

Az adatlap kitöltéséhez nélkülözhetetlen a gép, illetve az ahhoz tartozó okmányok adatai.

Rögzítést követően automatikusan küldik a futárt a kollégák, mely lejelentéstől számított 48 órán belül megkísérli felvenni a csomagot.

Einhell márkáról

Hans Einhell AG. az Einhell konszern központja Németországban, Landauban található.

Az Einhell Germany AG vállalat, mint a nevében is benne van, Németországi cég. Az Einhell márka több mint 50 éve segíti használóit az otthoni és kézműves, kert- és szabadidős tevékenységek, gyors és szekszerű kivitelezésében.  Az Einhell az akkus csavarhúzótól a húzófűrész, innovatív termékeket fejleszt és értékesít több mint 90 országban és több mint 40 leányvállalatban, köztün hazánkban is. 

Mióta Josef Thannhuber 1964-ben egyéni vállalkozóként kezdte meg tevékenységét, világszerte több mint 1600 alkalmazottat foglalkoztató munkáltatóvá nőtte ki magát a vállalat. De Einhell sokkal többet jelent: mi vagyunk azok, akiknek egyszerű megoldásaink, minőségük és valódi szolgáltatásuk van a legjobb ár-teljesítmény arány mellett, akik funkcionális termékekkel és újításokkal inspirálunk, és korlátlan lehetőségeket teremtenünk vásárlóink ​​számára személyes alkotási szabadságukhoz és azok kivitelezéséhez.

Az Einhell főként elektormos gépeket fejleszt és gyárt barkácsolók ill. kisiparosok részére, házi- és, kerti munkára. Az Einhell fejlesztéseinek és minőségbiztosításának köszönhetően állandó minőségű és megbízható termékeket gyárt. A barkácsgép cégóriás a  kategória szegmensén belül piacvezető. A fenntartott minőség mellett állandő törekvése árainak alacsony szinten tartása.

A szabványokhoz igazodóan fejleszti és gyártja termékeit, azokhoz tartozékokat bárhol lehet vásárolni.

Filozófia:
"Minőség elérhető áron"

Termékpolitikájának alapelvei szerint gyorsabban, rugalmasabban reagál, mint versenytársai.

A vállalat nagy nemzetközi tapasztalattal szolgálja ki a vevői igényeket.

Leányvállalatok és viszonteladó partnerek biztosítják mindenütt a világon a vásárlók és az Einhell közötti kapcsolatot, a felmerülõ problémák gyors és rugalmas lekezelését.

A konszern világszerte kb. 1000 alkalmazottat foglalkoztat, bevétele kb. 387 millió Euro.

Termékkínálata a jövõben bõvül a kisipari felhasználók felé. Ennek a törekvésnek zászlóshajója az új RED Line gépcsalád. Így már teljes lefedettséget biztosít a barkács és kisipari felhasználási területen az építõipar minden szegmensében (lakatosipari, faipari, építõipari kézi- és nagyszerszámgépek)

Einhell típusmegjelölések

Einhell barkácsgépeknél a TH- (home) és TC- (classic) típusmegjelölés a barkács illetve otthoni felhasználási területet jelenti, a TE (expert) pedig a féliparos felhasználást, igényes kidolgozást és masszív hosszú élettartamú anyagok felhasználását jelenti, hogy Önnek hosszú évekig megbízható és hibamentes társa legyen a mindennapi munkák során. Minden Einhell gépet 2+1 év hivatalos magyarországi garanciával értékesítünk!

Rendezés:

Einhell CE-BC 10 M akkutöltő

(1)
Áruházi raktáron
27.990 Ft