Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Einhell barkácsgépek

Garancia és szervíz


1+1 év teljes körű garancia
az Einhell minden elektromos és benzines termékére.Ide kattintva kiterjesztheti +1 évvel Einhell gépe garanciáját.

A részletes garanciális feltételek a garanciajegyen!

 

Országos el- és visszaszállítási garanciát biztosítunk. Amennyiben gépe meghibásodik, elegendő bejelenteni ide kattintva az űrlap kitöltésével vagy a megadott telefonszámon. A hibás gépet a futár felveszi az Ön otthonában, majd néhány napon belül megjavítva házhoz szállítja.

Cégünk az Einhell Hungária kiemelt partnere. Ez Önnek gyors szállítást, jobb és gördülékenyebb szolgáltatást és tájékoztatást jelent akár garanciális meghibásodáskor is, ha a SzerszamKellnél vásárolja meg Einhell készülékét!

 

Csak Magyarországon forgalomba hozott új, az érvényes jogszabályok alapján magyarországi teljes körű garanciával rendelkező készülékeket forgalmazunk!

Legyen óvatos a garanciát illetően! A külföldről (Szlovákiából, Csehországból) származó gépeket az Einhell Hungária nem szervizeli!

 

Termékkínálat

Cégünk szinte a teljes Einhell termékkínálatot saját raktárából szolgálja ki. A gépeket üzletünkben is megtekintheti vagy megvásárolhatja.

Einhell háttér

A Hans Einhell AG. az Einhell konszern központja Németországban, Landauban található.

Az Einhell főként elektormos gépeket fejleszt és gyárt barkácsolók ill. kisiparosok részére, házi- és, kerti munkára. Az Einhell fejlesztéseinek és minőségbiztosításának köszönhetően állandó minőségű és megbízható termékeket gyárt. A barkácsgép cégóriás a  kategória szegmensén belül piacvezető. A fenntartott minőség mellett állandő törekvése árainak alacsony szinten tartása.

A szabványokhoz igazodóan fejleszti és gyártja termékeit, azokhoz tartozékokat bárhol lehet vásárolni.

Filozófia:
"Minőség elérhető áron"

Termékpolitikájának alapelvei szerint gyorsabban, rugalmasabban reagál, mint versenytársai.

A vállalat nagy nemzetközi tapasztalattal szolgálja ki a vevői igényeket.

Leányvállalatok és viszonteladó partnerek biztosítják mindenütt a világon a vásárlók és az Einhell közötti kapcsolatot, a felmerülõ problémák gyors és rugalmas lekezelését.

A konszern világszerte kb. 1000 alkalmazottat foglalkoztat, bevétele kb. 387 millió Euro.

Termékkínálata a jövõben bõvül a kisipari felhasználók felé. Ennek a törekvésnek zászlóshajója az új RED Line gépcsalád. Így már teljes lefedettséget biztosít a barkács és kisipari felhasználási területen az építõipar minden szegmensében (lakatosipari, faipari, építõipari kézi- és nagyszerszámgépek)

Meghibásodott Einhell gépe és még garanciális?

Ide kattinva a mellékelt űrlap kitöltésével ingyenes futárt rendelhet, aki beszállítja a gépét a szervizbe majd vissza otthonába. Ez a szolgáltatás csak garanciával rendelkező gépekre vonatkozik!

 


 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír