A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok
Ön itt jár: > >

Rólunk

Céginformáció és elérhetőségek

SzerszamKell.hu barkácsáruház (Iparos és Barkács Center Kft.)
2030 Érd, Velencei út 33. Áruházunk megközelítéséhez katt ide!
Központ: +36 23 366 018
Ügyfélszolgálat: +36 70 606 2000, +36 70 342 0300

 • Általános kérdések, rendeléssel kapcsolatos információk: info@szerszamkell.hu
 • Reklamáció, garanciális ügyintézéssel kapcsolatos segítségnyújtás: reklamacio@szerszamkell.hu
 • Számlázással és pénzügyi segítségnyújtással kapcsolatos eléhetőség: penzugy@szerszamkell.hu
 • Marketing: marketing@szerszamkell.hu
 •  
Cégjegyzékszám: 01-09-733025
Adószám: 13394666-2-43
Online kereskedelmi eng.sz.: K/32/2010
Cégalapítás éve: 1989

Kik vagyunk?

1989 óta óta vagyunk jelen a barkácspiacon. Az azóta eltelt közel 25 évben a kezdeti néhány száz termékböl álló árukészlet mára közel 12.000 féle terméket számlál, melyet nagyrészben raktárról szolgálunk ki és közel 30.000 féle termék rendelhetö. Állandó ügyfélkörünk kb. 20.000 - 30.000 iparos és egyéb kivitelezéssel, szervízeléssel foglalkozó vállalkozás és több tizezer lakossági megrendelő.

Miben vagyunk jobbak?

 • Szakértő ügyfélszolgálatunknál vagy áruházunkban bármilyen kérdésére választ adunk, segitünk kiválasztani a megfelelő készüléket.
 • Olyan termékeket forgalmazunk melyeket mi magunk is megvennénk. Kiválasztjuk a legjobb ár/érték arányú barkács cikkeket, a termékleirások és fotók a valóságnak megfelelnek esetenként le is teszteljük a termékeket.
 • Rugalmasan kezeljük a speciális vásárlói igényeket. Rendelés módosítás, termékcsere, termék visszaküldés nálunk nem probléma!
 • Minden termékünk magyarországi forgalmazású, új termék garanciával. A garanciális ügyintézésben segitünk, nem hagyjuk magára ügyfeleinket.
 • Gyors szállitás! Raktáron lévő termékek esetén 24 órán belül
 • Szállitási költségünk a legalacsonyabb. "Két liter benzin áráért bárhova az országban" illetve 30.000.- Ft felett ingyenes!

SzerszamKell minőségbiztositás - csomagját garantáltan megkapja

Túl vagyunk 100.000 db elküldött csomagon. Az ezzel kapcsolatos reklamációk száma minimális, éves szinten néhány darab. Kialakítottuk saját minőségbiztosítási rendszerünket, mely garantálja, hogy távolról is nyugodt szivvel vásárolj tőlünk.

Minden csomag többszöri kontrollon megy át mielőtt elküldjük. Nem fordulhat elő, hogy nem azt kapja amit kér vagy valami hiányzik belőle. A csomagolás folyamatát kamerás rendszer rögziti, minden egyes csomag tartalma utólag ellenőrizhető. Amennyiben ilyen jellegű reklamáció érkezik, haladéktalanul kivizsgáljuk és orvosoljuk. Hibás vagy szállitási sérült termékeket 72 órán belül cserélünk.

Referenciák
 
 • 25 éves tapasztalat
 • 12 ezer termék raktárról
 • Országosan is meghatározó vállalatok és közintézmények, iskolák, óvodák, kórházak, önkormányzatok vásárlóink között

 

M6-os autópálya épités                                        4-es metro épités   

   

    
 
 


Összes Termék
   

 

Blog
Blog
Blickle ipari és műszaki kerekek

A Blickle® professzionális műszaki kerekeket gyártó németországi vállalat. 1953-ban alapitott családi vállalkozás, mely mára közel 30 ezer féle (!) kereket, görgőt, gyárt a háztartások, ipar, gyártás, összeszerelés, logisztika, árutovábbitás, egészségügy, élelmiszeripar és egyéb speciális területekre. A Blickle a kerekeit különféle kivitelben, tűgörgős és golyós csapágyazással, speciális futófelülettel, fix, forgó és forgófékes villa kialakitással vagy akár villa nélküli önálló kerekek is...

Az utóbbi évek legnagyobb világitástechnikai újitás kétség kivül a LED "polgári" felhasználása és a LED-es izzók, LED-es reflektorok és LED lámpák elterjedése. A LED (Light Emmiting Diode) azaz fénydióda. A világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás.

A különböző fémfeldolgozó, autószerelő és más hasonló műhelyekben, kisebb-nagyobb üzemekben gyakori látvány a régebbi gyártású prések jelenléte.