A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Extol minőségi barkácsgépek

Az Extol® minőségi barkácsgépeket és kéziszerszámokat kínál több minőségi kategóriában ahol mindenki saját felhasználása alapján ki tudja választani a megfelelőt. Az Extol gépek és szerszámok széles palettájában minden munkára, munkafázisra talál megfelelő eszközt. A minőségi besorolások figyelembe vételével kiváló ár/érték arányú szerszámok és barkácsgépek.

Az Extol Premium® és Extol Craft® kéziszerszámokat szigorú technológiai normák szerint fejlesztik Csehországban. Várható hosszú élettartama miatt ezt a minőséget kiterjesztett garanciával is szavatoljuk vásárlóink felé. A 3 és 5 éves kiterjesztett garancia csak at Extol Craft® és Extol Premium® kéziszerszámokra vonatkozik!

Extol szerszámgépekre  és tartozékaira a hatályos térvény által előírt 1 év garanciát biztosítunk. A kiterjesztett garancia csak rendeltetésszerű használat esetén érvényes.

Az Extol barkácsgépek és szerszámok megalkotásakor a technikai kivitelezésen túl fontos szerepet kap a design és ergonomikus formaterv is. Kiváló kézreállóság, optimális súlyelosztás és jól elhelyezett kezelőkapcsolók segítik a könnyű munkavégzést, hogy a barkácsolás tényleg élmény legyen. Fontos megemlíteni, hogy minden Extol gép szabvány befogással készül, tehát nem csak egyetlen helyen (vagy sehol) beszerezhető tartozékokat tud használni, hanem bármely márka bármely barkácsboltban kapható szabvány tartozéka passzol minden Extol géphez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összes Termék
   

 

Blog
Blog
Blickle ipari és műszaki kerekek

A Blickle® professzionális műszaki kerekeket gyártó németországi vállalat. 1953-ban alapitott családi vállalkozás, mely mára közel 30 ezer féle (!) kereket, görgőt, gyárt a háztartások, ipar, gyártás, összeszerelés, logisztika, árutovábbitás, egészségügy, élelmiszeripar és egyéb speciális területekre. A Blickle a kerekeit különféle kivitelben, tűgörgős és golyós csapágyazással, speciális futófelülettel, fix, forgó és forgófékes villa kialakitással vagy akár villa nélküli önálló kerekek is...

Az utóbbi évek legnagyobb világitástechnikai újitás kétség kivül a LED "polgári" felhasználása és a LED-es izzók, LED-es reflektorok és LED lámpák elterjedése. A LED (Light Emmiting Diode) azaz fénydióda. A világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás.

A különböző fémfeldolgozó, autószerelő és más hasonló műhelyekben, kisebb-nagyobb üzemekben gyakori látvány a régebbi gyártású prések jelenléte.