A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Adatvédelmi szabályzat

Adatkezelő neve

Iparos és Barkács Center Kereskedelmi Kft. (www.SzerszamKell.hu)

Adatkezelő címe

2030 Érd, Diósdi út 12.

Adatkezelő telefonos elérhetőségei

+36 23 366 018

+36 70 606 2000

Adatkezelő elektronikus levélcíme

info@szerszamkell.hu

NAIH nyilvántartási száma

NAIH-64308/2013.

 

Adatvédelmi szabályzat célja röviden

Cégünk adatvédelmi tájékoztatásának, szabályzatának és adatkezelésének célja, hogy vásárlóinkat megismertesse az adatkezelés lépéseiről, az adattárolásról továbbá, hogy az érintettel létrejövő szerződést teljesíteni tudja. Adatkezelő annak érdekében, hogy érintett személy az adatkezelő weboldalán található termékeket és szolgáltatásokat megvásároljon illetve igénybe tudja venni, annak megtörténte után a felek jogaik gyakorlásának és kötelezettségeik teljesítésének és bizonyításának eleget tudjanak tenni

 

Az Ön által megadott adatokat  az Iparos és Barkács Center Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve a megrendeléssel kapcsolatos elektronikus levelek küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a cégünktől kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a személyes adatok védelméről szóló 2011. évi CXII. "az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról" törvénynek megfelelően járunk el.
 

 

 

Az adatvédelmi szabályzat értelmezése

 

érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy;

személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

 

Adatkezelő

Adatkezelő személyes adatot - a 2011. évi CXII. törvény alapján - az érintett személy hozzájárulásával, illetve jogszabályi előírás esetén kezel. Személyes adat akkor is kezelhető, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezelése az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából szükséges, vagy az adatkezelő illetőleg harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából szükséges, és ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll.

Amennyiben az érintett cselekvőképtelensége folytán vagy más elháríthatatlan okból nem képes hozzájárulását megadni, akkor a saját vagy más személy létfontosságú érdekeinek védelméhez, valamint a személyek életét, testi épségét vagy javait fenyegető közvetlen veszély elhárításához vagy megelőzéséhez szükséges mértékben a hozzájárulás akadályainak fennállása alatt az érintett személyes adatai kezelhetőek.
A 16. életévét betöltött kiskorú érintett hozzájárulását tartalmazó jognyilatkozatának érvényességéhez törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása nem szükséges.

Adatkezelő az érintett adatait a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, kötelező adatok felvételétől azok törléséig kezeli. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokon felül megadott adatok kezelése azok rendelkezésére bocsátásától azok törléséig tart. A naplózott adatokat annak naplózásától számított 5 hónapig rögzíti. Ebbe nem számít bele a legutolsó honlap látogatás időpontja.

 

Személyes adatok kezelésének elvei

Személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie az adatkezelés céljának, az adatok felvételének és kezelésének tisztességesnek és törvényesnek kell lennie.

Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. A személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető.

Adatkezelő az Iparos és Barkács Center Kft. www.SzerszamKell.hu webáruházában a felhasználók önkéntes hozzájárulása által a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő tájékoztatás mellett adatkezelő honlapjának tartalmának használatával, regisztráció és/ vagy rendelési igénylés során önkéntesen megadott személyes adatokat kezel.

Internetes weblapon leadott rendelés igénybevételéhez szükséges adatok

  • Megrendelő neve
  • E-mail címe
  • Belépési adatok (felhasználónév és jelszó)
  • Telefonszám
  • Számlázási adatok ( név, irányítószám, város, utca, házszám)
  • Szállítási adatok ( név, irányítószám, város, utca, házszám)

Telefonos leadott rendelés igénybevételéhez szükséges adatok

  • Megrendelő neve
  • Telefonszám
  • Számlázási adatok ( név, irányítószám, város, utca, házszám)
  • Szállítási adatok ( név, irányítószám, város, utca, házszám)

Az internetes rendelési rendszere sajátosságából kifolyólag automatikusan rögzíti a weboldalon bejelentkező érintett személyek számítástechnikai rendszerének használat során keletkező adatait. Az adatokat adatkezelő rendszere be- és kijelentkezéskor automatikusan naplózza. Adatkezelő szolgáltatásainak optimalizálása valamint a könnyebb kapcsolattartás érdekében weboldalfelületén úgynevezett „cookie”-kat vagyis speciális állományú adatfájlokat alkalmaz. Ezeket adatkezelő rendszere kizárólag belső célra rögzíti, vagyis a látogatások számának, idejének az érintett vásárlási, termékkeresési szokásainak felmérésére használja. Ezen felül más adatot nem tárol.

Érintett személyes adatainak adatkezelő számára történő átadásáért az adatok valódiságáért érintett tartozik felelősséggel. Érintett elismeri, hogy az adatok megadásakor, megrendeléskor az általa megadott adatokat a megadott email címről saját maga közölte.

 

Adatbiztonság

Az adatkezelő köteles az adatkezelési műveleteket úgy megtervezni és végrehajtani, hogy az e törvény és az adatkezelésre vonatkozó más szabályok alkalmazása során biztosítsa az érintettek magánszférájának védelmét.

Az adatkezelő, illetve tevékenységi körében az adatfeldolgozó köteles gondoskodni az adatok biztonságáról, köteles továbbá megtenni azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítani azokat az eljárási szabályokat, amelyek e törvény, valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek.

Az adatokat megfelelő intézkedésekkel védeni kell különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Ezt figyelembe véve az érintettek személyes adatait az adatkezelő valamint annak alkalmazottai jogosultak megismerni. Adatkezelő a személyes adatokat harmadik személy részére kizárólag érintett hozzájárulásával valamint jogszabályi rendelkezés alapján teszi hozzáférhetővé például a kiszállítás miatt a szerződéses futárszolgálatának.

Ezen alvállalkozók cégünktől kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Az érintettek jogai és azok érvényesítése

Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél

Tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

Személyes adatainak helyesbítését, valamint

Személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.

 

Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

Adatkezelő érintett erre irányuló kérelmére írásban 30 napon belül ad tájékoztatást a 2011.évi CXII törvény 15.§ (4) bekezdésben foglaltak figyelembevételével az érintett kezelt adataival kapcsolatban illetőleg érintett kérelmének megfelelően.

Az Iparos és Barkács Kft. által üzemeltetett honlapok látogatása

Az Iparos és Barkács Center Kft által üzemeltetett honlapon lehetőség van az Iparos és Barkács Center Kft által biztosított online szolgáltatások igénybevételére, illetve ezzel kapcsolatos hírlevélre, vagy más értesítésre történő feliratkozásra.

Az Iparos és Barkács Center Kft által üzemeltetett honlapon az IP címeket ideiglenes jelleggel, statisztikai céllal rögzítik, azonban azokat a honlaplátogatók személyéhez nem kapcsolják hozzá.

Az Iparos és Barkács Center Kft. által üzemeltetett honlapok cookie-t (azonosító adatcsomagot) használnak az oldalt látogatók tevékenységének követéséhez. A cookie-t információk tárolására használja. A cookie rögzíti például a látogatás időpontját, azt a tényt, hogy a látogató járt-e korábban az oldalon, és az oldalt, amely a látogatót a weboldalra irányította. A statisztika célja, hogy az Iparos és Barkács Center Kft. információt tudjon meg arról, hogy a felhasználók hogyan használják az oldalt, így lehetősége nyílik az oldal, illetve fellelhetőségének a javítására.

Az Érintettnek lehetősége van kikapcsolni az ilyen cookie-k használatát, amennyiben olyan böngészőt használ, amely jelez, ha cookie-t küldtek, és visszautasítja a nem kívánt cookie-kat.

Üdvözlettel: SzerszamKell.hu csapata

Összes Termék
   

 

Blog
Blog
Blickle ipari és műszaki kerekek

A Blickle® professzionális műszaki kerekeket gyártó németországi vállalat. 1953-ban alapitott családi vállalkozás, mely mára közel 30 ezer féle (!) kereket, görgőt, gyárt a háztartások, ipar, gyártás, összeszerelés, logisztika, árutovábbitás, egészségügy, élelmiszeripar és egyéb speciális területekre. A Blickle a kerekeit különféle kivitelben, tűgörgős és golyós csapágyazással, speciális futófelülettel, fix, forgó és forgófékes villa kialakitással vagy akár villa nélküli önálló kerekek is...

Az utóbbi évek legnagyobb világitástechnikai újitás kétség kivül a LED "polgári" felhasználása és a LED-es izzók, LED-es reflektorok és LED lámpák elterjedése. A LED (Light Emmiting Diode) azaz fénydióda. A világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás.

A különböző fémfeldolgozó, autószerelő és más hasonló műhelyekben, kisebb-nagyobb üzemekben gyakori látvány a régebbi gyártású prések jelenléte.